Brigitte Pastramă face concurs cu rochiile ei de lux. Dă și o haină de blană de 7.000 de euro

image
Blăniţa din vizon Roberto Cavalli a costat 7.000 de euro

În plină pandemie, Brigitte Pastramă îşi curăţă şifonierele de cele mai scumpe ţinute cumpărate în timpul căsniciei cu Ilie Năstase. Bruneta îşi oferă prin tragere la sorţi rochiţele semnate de designeri celebri, pe care le-a purtat la evenimente cu ştaif!

Pentru că nu mai sunt evenimente la care să îşi etaleze ţinutele, Brigitte Pastramă (44 de ani) a decis să facă curăţenie totală în garderoba sa.

Aşadar, rochiţe de firme care au fost cumpărate cu preţuri de la 1.000 euro în sus bucata sunt donate doritoarelor care se înscriu la concurs pe pagina de Instagram a controversatei brunete.

image
În această rochie superbă s-a îmbrăcat la premiile Laureus, în 2013, la Rio de Janeiro, când şi-a făcut apariţia la braţul lui Ilie Năstase, soţul ei de atunci

Cu sclipici, cu paiete, lungi, mulate, scurte, colorate sau neutre, ţinutele de la diverse branduri de top au fost achiziţionate de Brigitte în timpul căsniciei cu fostul mare tenisman Ilie Năstase, cu care a împărţit opt ani.

Rochia pe care a purtat-o la Laureus, pe covorul roşu din Londra sau în Shanghai, o rochie Gucci pe care a purtat-o la Rio de Janeiro, rochia Hermano Scervino pe care a îmbrăcat-o la întâlnirea cu faimosul Lamberts, dar şi rochii create de designeri români de top, precum Cătălin Botezatu sau Ana Radu, sunt toate pe lista de donaţii a Brigittei în perioada Sărbătorilor.

O haină din blană de vizon cu piele de şarpe marca Roberto Cavalli, care a costat 7.000 de euro, dar şi alte compleuri îşi vor găsi alte stăpâne.

image
Rochiţa Roberto Cavalli a costat în jur de 2.000 de euro

Cele care îşi doresc o rochie semnată de marii creatori nu trebuie decât să lase un comentariu pe pagina @brigittepastrama_closet, iar în urma unei extrageri vor afla dacă sunt norocoasele câştigătoare. În acest scop, Brigitte şi-a mobilizat toată familia. Fiica ei Sara o ajută montând compleurile sau ­arătându-le la cameră, Florin Pastramă le aşază pe umeraşe sau le împachetează, semn că e muncă în echipă.De când s-a căsătorit cu Pastramă, Brigi şi-a schimbat şi garderoba, nu doar obiceiurile, astfel că preferă să nu mai aibă apariţii atât de sofisticate, de scumpe, mai ales că nici nu mai are ocazia să participe la evenimente de asemenea anvergură.

image
Blăniţa din vizon Roberto Cavalli a costat 7.000 de euro

Acesta este şi motivul pentru care a adoptat un look mai comod, obişnuit şi nu atât de extravagant. Plus că în pandemie a stat mai mult în trening şi, din când în când, a mai combinat câte o ţinută elegantă.

Oana Zăvoranu a donat haine de 200.000 de euro

Oana Zăvoranu (47 de ani) a reinventat noţiunea de parastas, donând hainele de blană ale Marioarei Zăvoranu. Şi nu s-a oprit doar la acea donaţie, căci în urmă cu trei ani, cu o lună înainte de Crăciun, bruneta a oferit cadou haine, genţi şi ceasuri de firmă. Tot ce a donat vedeta a ajuns la 200.000 de euro. 

“Sunt lucruri pe care nu le-am purtat niciodată sau doar de câteva ori. Sunt din colecţii de acum 4-5 ani, dar şi de anul trecut. Sunt în total 1.500 de obiecte”, anunţa Oana în 2017. Donaţia a avut loc pe Calea Dorobanţilor, la un apartament închiriat special. La intrare a fost montat un carton cu silueta Oanei şi doamnele trebuiau să treacă prin acel şablon. ”Ce dau acum este doar 10 la sută din garderoba mea. Cred că mai mult de 40 la sută dintre ele au etichetă”, mai spunea Zăvoranca.

image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
marilyn monroe
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
pistolul cu bile bacau jpeg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png