Brigitte Pastramă îi dă replică Magdei Vasiliu, după ce a criticat-o: «Cazi chiar tu în penibil»

Magda Vasiliu i-a criticat pe Brigitte și Florin Pastramă
Magda Vasiliu i-a criticat pe Brigitte și Florin Pastramă

Magda Vasiliu a avut mai multe replici acide la adresa lui Brigitte și Florin Pastramă, iar fost nevastă a lui Ilie Năstase a reacționat și i-a dat replică fostei preentatoare tv.

Brigitte Pastramă s-a supărat tare atunci când a văzut ceea ce Magda Vasiliu a spus despre ea și despre noul ei soț. Vedeta a reacționat imediat și a vrut să-i demonstreze fostei prezentatoare că nu este deloc peniblă și că opulența pe care o afișează nu este deloc falsă.

Brigitte Pastramă s-a supărat foarte tare atunci când a văzut cuvintele grele spuse de Magda Vasiliu și a scris la rândul ei un mesaj acid pe Facebook.

„Dragă Magda Vasiliu, eu, Brigitte Pastramă pe care o consideri penibilă, nu am împrumutat niciodată rochii de nici unde, pentru nici un eveniment monden, și-mi plac enorm de mult evenimentele cu ștaif. Și eu, si sotul meu, ne permitem să ne îmbrăcăm și încălțăm și chiar să organizăm o nunta de peste 100.000 €. Uneori opulența chiar nu este falsă, așa cum crezi. Și poate proștii ăia asa cum ne numești au terminat și o facultate, gen dreptul – Florin sau vreo doua- eu… Îți sugerez înainte să arunci cu apelative gratuite să te documentezi măcar puțin. Deoarece este posibil uneori să cazi chiar tu în penibil', a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Ce a spus Magda Vasiliu despre căsnicia dintre Brigitte și Florin Pastramă

Magda Vasiliu a scris un mesaj dur pe Facebook, după ce i-a văzut pe Brigitte Sfăt și pe actualul ei partener de viață, Florin Pastramă, în cadrul unei emisiuni la TV. Ea a declarat că a fost uimită de cum vorbesc și se comportă cei doi soți.

„”Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!” Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului (n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță… Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de TV. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd…. Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro… Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului… Continuăm să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există”… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali… Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să mi spun ”oamenii ăștia chiar există”…

Acum sunt bine. Am depășit șocul. Am depășit lehamitea și stupoarea… sunt ok. Până la meciul de mâine nu mă mai uit la tv . Asta că să fiu sigură că nu pățesc nimic și pot vedea liniștită România-Germania….Dar, oamenii chiar există…”, a comentat Magda Vasiliu.


    Magda Vasiliu i-a criticat pe Brigitte și Florin Pastramă
Magda Vasiliu i-a criticat pe Brigitte și Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă „lucrează din greu” la un copil

Florin şi Brigitte Pastramă sunt puşi pe fapte mari şi îşi doresc cu nerăbdare să devină părinţi. Chiar dacă Brigitte cunoaște deja sentimentul de mamă și Florin se înțelege foarte bine cu copiii acesteia, cei doi soți vor să mărească familia. „După petrecerea de nuntă plecăm în luna de miere, în Maldive și apoi ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, mărturiseau cei doi îndrăgostiți la scurt timp după ce au spus „Da” în fața altarului.

Iată însă că deși împărtășesc această dorință, Brigitte este cea care își dorește cu ardoare un copil cu actualul ei soț, chiar dacă acest lucru înseamnă să îl „pună la treabă” pe Pastramă, uneori mai mult decât acesta „poate duce”. Dezvăluirea din intimitate a făcut-o chiar soțul lui Brigitte, în cadrul unei emisiuni TV.

„Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvant în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă.

Brigitte Năstase a făcut și ea dezvăluiri fără perdea despre perioada în care se iubea cu Ilie Năstase. „Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori”, a recunoscut Brigitte Năstase, la momentul respectiv, fără să evite acest subiect „picant”.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
tanara dezbracata in pat jpg
cub monica anghel png
cub miki k pital png
Gialacuta satul pustiu  Longhin Topor, ultimul localnic  Foto Daniel Guță (5) JPG
Croația Belgia la Cupa Mondială de fotbal din Qatar 2022 FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg