Brigitte riscă să-și piardă relațiile cu biserica din cauza idilei cu Pastramă? Vedeta n-ar fi la primul adulter

image
Idila cu Florin Pastramă ar putea să o coste pe Brigitte excluderea din rândul penticostalilor Foto Instagram

Că e doar pentru rating sau că cei doi încep să pună încă din timpul emisiunii „Ferma” bazele unei relații amoroase de durată, cert este că idila cu Florin Pastramă ar putea să o coste scump pe Brigitte! Fosta soție a lui Ilie Năstase ar putea plăti sărutările și îmbrățișările din show-ul TV cu prețul...religiei pe care o are.

Brigitte aparține cultului penticostal și este cunoscută ca fiind o fire religioasă, aducând cu ea în competiție Biblia și bazându-se pe rugăciunile și cântecele religiei sale pentru a merge mai departe și a depăși greutățile din Fermă. Totuși, unii concurenți i-au reproșat brunetei că folosește pretextul credinței doar ca pe o fațadă, Brigitte având de-a lungul emisiunii câteva ieșiri la adresa celorlați participanți, nedemne de latura pioasă pe care aceasta o invocă. 

Va fi Brigitte Năstase taxată pentru relația extraconjugală cu Florin Pastramă?

Făcând abstracție de injuriile „aruncate” de Brigitte, pentru care postul de televiziune Pro TV a fost chiar și amendat, vedeta nu excelează nici la capitolul relații cu ceilalți participanți. Deși invocă mereu numele Domnului, bruneta și-a șocat admiratorii atunci când a acceptat avansurile lui Florin Pastramă, având în vedere că acasă o așteaptă logodnicul Cornel Oană. În timp ce Cornel locuiește în casa vedetei și are grijă de copiii săi, Brigitte dă frâu liber sentimentelor, la Ferma.

image
Brigitte Năstase și Florin Pastramă nu se mai ascund la „Ferma” și fiecare gest al lor confirmă că sunt într-o relație

Totuși, faptul că a decis să formeze o relație, care a depășit cu mult granițele prieteniei, cu Florin Pastramă, după nici două săptămâni de conviețuire în casa emisiunii „Ferma”, nu-i miră pe apropiații lui Brigitte Năstase. Conform acestora, fosta soție a lui Ilie Năstase nu este la primul adulter, având astfel de escapade și pe vremea când era soția fostului tenismen. 

Religia la care a aderat Brigitte interzice concubinajul însă, așa că, în urmă cu puțină vreme, fosta nevastă a lui Ilie Năstase a făcut un fel de cununie religioasă cu Cornel Oană, devenind astfel o familie în fața lui Dumnezeu. Jurămintele și-ai pierdut însă din valoare la scurt timp după ce Brigitte a intrat în „Ferma” și a cedat atingerilor și săruturilor lui Florin Pastramă, cei doi devenind noul cuplu al reality show-ului. 

Au dormit în acelaşi pat, s au îmbrăţişat şi s au sărutat jpeg
Cei doi au dat frâu liber sentimentelor, fără să mai țină cont de camerele de filmat

Pe Brigitte acest comportament o poate costa excluderea din biserică, nu doar despărțirea de logodnic. Aceasta era să fie exclusă din rândul penticostalilor și în momentul în care a divorțat de Ilie Năstase, însă a scăpat invocând adulterul soțului, asta după ce a strâns suficiente probe cu care să se prezinte în fața pastorilor penticostali. Infidelitate a fost însă de ambele părți; nu doar fostul tenismen a călcat strâmb, ci și Brigitte, așa cum susțin apropiații acesteia, însă ea ar fi știut să fie mai discretă la acest capitol. 

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
alexandru arsinel
image
image
image
image
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg