Brigitte s-a împăcat cu Florin Pastramă! Ce a rugat-o soacra ei pe patul de spital?

Ultima actualizare:

    Brigitte și Florin Pastramăfoto: Instagram
Brigitte și Florin Pastramăfoto: Instagram

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat după ce au fost la un pas de divorț. Florin s-a întors acasă după ce 11 zile, timp în care a stat în casa părintească. Cea care i-a împăcat a fost chiar mama lui Florin Pastramă, după ce a trecut pe lângă moarte.

De când mama lui Florin Pastramă a fost internată în spital, acesta a plecat din casa lui Brigitte și a refuzat să-i mai răspundă la telefon soției sale, după un scandal de zile mari. Florin Pastramă a explicat la “Xtra Night Show” (Antena Stars) de la ce a plecat cearta cu Brigitte, din urmă cu 11 zile.

“Am fost la sală și văd niște apeluri de la mama, care era în spital. Și mă sună mama înainte de operație: <cu ce i-am greșit eu lui Brigitte? Brigitte spune că tu i-ai furat gențile>. Eu, încărcat de maică-mea, am ajuns acasă. Brigitte era nervoasă că era cu muncitorii. Și i-am zis: <ți se pare normal ca mama să plângă>? La care ea a început să țipe: <du-te la mă-ta!> Adică mi-a zis mama <mai bine mor decât să apelez la voi>! Ea a avut o operație de viață și de moarte! Am crezut că o pierd”, a spus Florin Pastamă.

Cum s-au împăcat Brigitte și mama lui Florin Pastramă

Brigitte a făcut prima pasul spre împăcare și a sunat-o pe mama lui Florin, care de zbătea între viață și moarte pe patul de spital. “Eu am visat-o la 2 noaptea pe mama lui Florin. Atunci am sunat-o la spital și am întrebat-o ce face. După care mi-a zis: <azi noapte era să mor>. Și, în timp ce o visam eu, ea l-a văzut pe domnul Isus deasupra patului. Ea nu e pocăită, e ortodoxă. Ea a fost la noi la biserică, la ungere. La noi se fac minuni. Mi-a zis: <de ce va certați voi? De ce nu ești lângă el? Promite-mi că nu-l mai umilești!> Și i-am promis!”, a declarat Brigitte, la Antena Stars.

Florin Pastramă și-a iertat nevasta când a văzut că mama lui și-a revenit, ca printr-o minune. “Dimineață mama mi-a zis că era să moară. Maică-mea mi-a zis că a văzut un om cu haină albă și după a simțit o liniște, o bucurie și toată noaptea s-a rugat la domul Isus. Dimineața când s-a trezit, ea care nu se putea mișca, s-a dus singură la baie. Eu am crezut o pierd, a stat patru zile la terapie intensivă. Eu am ambele vaccinuri făcute și eu sunt singurul din familie am stat cu ea la spital “, a spus Pastramă.


    Florin Pastramă și mama luifoto: arhivă personală
Florin Pastramă și mama luifoto: arhivă personală

“Familia mea nu mai are treabă cu Brigitte cu banii”

Florin Pastramă a ținut să lămurească și zvonurile conform cărora cearta dintre el și Brigitte ar fi pornit de la bani. “Între noi nu s-a pus problema de bani. S-a tot spus că Pastramă o mănâncă pe Brigitte de bani! Brigitte ne-a dat 50.000 de euro ca să termin vilele. Eu aveam un teren și i-am dat terenul pe numele ei și a plătit și o diferență de bani pentru teren. S-a întâmplat acum un an și opt luni. De atunci familia mea nu mai are treabă cu Brigitte cu banii”, a mai spus Pastramă. Acum că s-a împăcat cu Brigitte , Florin Pastramă își dorește foarte mult un copil. “ Am tot încercat să facem un copil. Am făcut și fertilizare in vitro, dar nu a ieșit. Cum o să vrea Dumnezeul”, a declarat Brigitte.

Citește și:

Brigitte, în lacrimi după Pastramă: “Familia lui mă urăște. Consideră că l-am umilit prea mult în reality-show”

EXCLUSIV Cât de nefericită e Brigitte în realitate! Cum am surprins-o după ce Pastramă a părăsit domiciliul conjugal

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el