Brigitte Sfăt, declarații cu lacrimi în ochi: «Decât să mă doară, mai bine vorbesc cu el»


    Brigitte și Ilie NăstaseFoto Instagram
Brigitte și Ilie NăstaseFoto Instagram

Brigitte și Ilie Năstase au o relație foarte tumultoasă. De curând au fost surprinși ba certându-se, aproape lovindu-se pe stradă, ba sărutându-se la resaturant. Brigitte a mărturisit că are sentimente pentru Ilie și nu ar putea să renunțe la el niciodeată, ea și-ar dori să fie prieteni chair dacă se vor despărți.

Brigitte Sfăt a mărturisit că-i pare rău când Ilie plânge și își dorește ca ei să se împace. De curând, au ieșit împreună cu Sara, fiica lui Brigitte, la film si Ilie s-a purtat foarte frumos.


    Brigitte, Ilie Năstase si Sara, fiica lui Brigitte SfătFoto Instagram
Brigitte, Ilie Năstase si Sara, fiica lui Brigitte SfătFoto Instagram

"M-a sunat după ce am fost la biserică, eu i-am spus ca nu poate să continue aşa pentru că distrugem lucrurile frumoase cum ar fi imaginea lui, valoare lui. Ceea ce am clădit împreună. El a spus să ne întâlnim să vorbim, a venit pe la 22.00 şi m-a strigat, i-am deschis, am stat împreună am vorbit şi apoi a rămas aici. El rămânea de obicei aici. Mi-a spus că el a vrut să se întâlnească să-i spună fetei că s-a terminat. El tot timpul stă la mine, în afara de perioada în care am fost plecată în Italia. Eu munceam şi în afară de perioada în care îmi spunea că este cu fetiţele lui şi el era cu respectiva, stătea la mine. Ne-am trezit ca de obcei, mie îmi este greu singură... Sunt obişnuită cu el, mai ales că spune că mă iubeşte, plânge... îmi şi pare rău. Am visat că era cu alta, era brunetă. Îmi e frică de singurătate. Sunt bărbaţi care îmi fac curte şi mă gândesc să îmi fac o altă relaţie, da nu mă lasa sufletul. Sâmbătă a venit şi m-a luat de la eveniment, am fost la restaurant. Am sentimente pentru el... decât să mă doară mai bine să vorbesc cu el. Nu ştiu ce o să fie mâine. Îmi pare rău de reacţia pe care am avut-o. Nu m-a lăsat sufletul să nu vorbesc cu el. Aseară am dormit împreună. Am fost cu Sara toţi trei împreună la film. El s-a purtat foarte ok." a declarat Brigitte Sfăt într-o emisiune de la KanalD.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg