Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre viața amoroasă a lui Ilie Năstase: «L-am văzut la brațul unei femei»


    Brigitte Năstase și Ilie Năstase
Brigitte Năstase și Ilie Năstase

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au divorțat de curând, dar acest lucru nu pare să le creeze prea multă supărare. Cei doi își continuă viețile, iar Brigitte a mărturisit că și-a văzut fostul soț la braț cu o altă femeie căreia nu-i cunoaște identitatea.

Deși cei doi au ales să-și despartă drumurile divorțând, au devenit prieteni foarte apropiați. Brigitte a mărturisit că vorbește constant cu fostul soț și încearcă să-și construiască un viitor. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit faptul că el deja a început să iasă cu alte femei, iar ea a explicat că lui îi plac femeile independente și puternice. 

"Sunt în divorţ. Muncesc foarte mult ca să uit. Eu încerc să construies o temelie pentru viaţa care mă aşteaptă să o am înainte. am vorbit acum 10 minute cu Ilie, suntem foarte buni prieteni. Eu mă încăpăţânez să încerc să îmi creez independenţa. Eu nu aş vrea să deranjez dacă el îşi face o iubită. L-am văzut la braţul unei femei. Nu mi-a spus cine ar fi, dar spune că este nemulţumit de atitudinea lor. Îşi punea întrebarea dacă va mai găsi o femeie ca mine sau ca Amalia, să încerce să fie independente financiar. Pentru o relaţie cred că ai nevoie de mai mult, el este obişnuit cu femei puternice şi independente", a declarat Brigitte Sfăt la Antena Stars. 

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu