Brigitte Sfăt s-a simțit batjocorită de familia lui Ilie Năstase. Ce s-a întâmplat de fapt


    Brigitte Sfăt și Ilie Năstase
Brigitte Sfăt și Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a povestit cu o făceau să se simtă membrii familiei lui Ilie Năstase. Vedeta a mărturisit că nu a simțit niciun moment că ar accepta-o într-un anume fel, iar de multe ori au batjocorit-o.

Brigitte Sfăt a mărturisit că singura soluție prin care s-ar fi împăcat cu familia lui Ilie Năstase, ar fi fost ca ei să vină la ea să-i ceară iertare. Brigitte a mărturisit că s-a simțit batjocorit-o de Crăciun când nu au primit-o la masa de sărbătoare. 

„Ultima dată când am făcut o masă, de Crăciun cred că a fost, au venit toţi, iar eu nu am avut nici măcar posibilitatea să stau la masă. Pur şi simplu m-am simţit batjocorită! Cred că şi-au pus în cap să mă umilească un pic şi Ilie nici măcar nu a băgat de seamă… Familia lui nu m-a acceptat niciodată. Una dintre soluţiile împăcării noastre a fost să-l rog pe Ilie să le spună să vină şi să-şi ceară scuze pentru felul în care s-au purtat cu mine. Nu s-a întâmplat lucrul ăsta şi ăsta a fost unul dintre paşii în plus pe care i-am făcut ca să merg mai departe cu divorţu”, a povestit Brigitte Sfăt la Antena Stars. 

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg