Brigitte şi Florin Pastramă, cu actele la Primărie. Cei doi sunt foarte hotărâți să devină soț și soție

Ultima actualizare:

    Brigitte Năstase şi Florin Pastramă sunt toată ziua împreună de când au ieşit de la ”Ferma” şi au venit înapoi în BucureştiFoto: Mihai Ionescu
Brigitte Năstase şi Florin Pastramă sunt toată ziua împreună de când au ieşit de la ”Ferma” şi au venit înapoi în BucureştiFoto: Mihai Ionescu

Toată lumea credea că e doar un foc de paie ”regizat” pentru televiziune, dar iată că n-a fost aşa. Brigitte Năstase (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) s-au decis să facă pasul cel mare şi să devină un cuplu şi în acte. Cei doi s-au îndrăgostit la reality-show-ul PRO TV „Ferma – Un nou început” şi au făcut planuri mari de viitor. Click! a aflat, în exclusivitate, că cei doi şi-au depus ieri actele necesare pentru cununia civilă la primăria din Voluntari (Ilfov), semn că ceremonia e foarte aproape.

Puţin după ora 11, discreţi, dar hotărâţi, Brigitte şi Florin şi-au făcut apariţia la Primăria Voluntari. Au atras multe priviri, pentru că popularitatea lor a crescut uluitor după show-ul PRO TV care ţine milioane de români cu ochii „lipiţi” de micile ecrane. Cei doi au venit cu un dosar cu toate actele necesare pentru programarea cununiei civile, documente care, conform legii, trebuie depuse cu mai multe zile înainte de eveniment. Au primit toate lămuririle necesare, au lăsat actele, iar în cel mai scurt timp vor primi confirmarea legată de ziua şi ora la care vor deveni, oficial, soţii Pastramă.

Brigitte a stat 15 săptămâni în locaţia unde s-a filmat show-ul PRO TV
Brigitte a stat 15 săptămâni în locaţia unde s-a filmat show-ul PRO TV

Brigitte şi Florin s-au cunoscut la show-ul PRO TV, unde Brigitte a stat 15 săptămâni. Emisiunea ”Ferma – Un nou început” este înregistrată, aşa că, deşi telespectatorii îl văd în continuare pe Florin Pastramă la tv, el este în Bucureşti şi petrece aproape tot timpul alături de viitoarea soţie. Brigitte, în schimb, este şi „oficial” acasă, fiind eliminată săptămâna trecută din emisiune, în urma unui duel. În urmă cu câteva zile, vedeta a acordat un interviu pentru Click!, în care a vorbit deschis despre relaţia ei cu Pastramă şi despre planurile de viitor.

Florin Pastramă este încă „în acţiune” la TV, emisiunea fiind înregistrată
Florin Pastramă este încă „în acţiune” la TV, emisiunea fiind înregistrată

Click: Te-ai gândit vreodată că te vei îndrăgosti în „Ferma – Un nou început!”? 

Brigitte: Nu m-aş fi gândit niciodată la acest lucru. Pentru că am intrat în „Fermă” după un moment foarte frustrant mie, în care fusesem părăsită de două ori într-o singură lună. Ultima despărţire fusese pe 20 decembrie de persoana pe care mă bazam cel mai mult (Cornel Oană, fostul logodnic - n.r.). Nu mai aveam deloc încredere în bărbaţi. Florin a fost singurul alături de mine atunci când am fost la pământ şi nu am mai vrut să fac nimic, să mănânc, eram acuzată că am otrăvit cu soluţie oftalmologică colegii, el a plâns alături de mine, s-a dus să vorbească pentru a mi se face dreptate şi m-a susţinut din suflet. Atunci a câştigat sufletul meu şi încet-încet am început să am din nou încredere. M-a ridicat de la pământ şi nu voi uita niciodată lucrul acesta. Nu aş fi visat ca în momentul în care părăsesc ferma o să las parte din mine acolo.

Brigitte şi Pastramă s-au cunoscut la emisiune şi s-au îndrăgostit după 6 săptămâni
Brigitte şi Pastramă s-au cunoscut la emisiune şi s-au îndrăgostit după 6 săptămâni

Crezi că e omul cu care vei trăi până la adânci bătrâneţi?

Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că, alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul.

Te mai gândeşti să deschizi o afacere acum după ce te-ai întors?

Sunt om de afaceri şi Florin de asemenea. Cu siguranţă vom construi bussiness-uri împreună. 

Care sunt planurile voastre? Îţi mai doreşti copii cu Pastramă?

Îmi doresc încă un copil, de mult timp îmi doresc un copil. La fel şi Florin... este visul nostru.

De cine ţi-a fost cel mai dor de acasă?

De copiii mei şi de mama mea care este bolnavă şi pentru care mi-am făcut multe griji. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net