Brigitte și Florin Pastramă, primele declarații după incidentul cu bătaia: „Așa ne iubim noi”

Ultima actualizare:

    Brigitte s-a căsătorit cu Pastramă după divorțul de Ilie
Brigitte s-a căsătorit cu Pastramă după divorțul de Ilie

Brigitte și Florin Pastramă au fost surprinși în parcarea unui supermarket din Capitală, într-un episod de violență, în timp ce bruneta era bruscată și trântită pe jos, lânga mașină, de către soțul ei. În urma incidentului, cei doi au făcut și primele declarații.

În urma apariției unor imagini care nu făceau deloc cinste relației cuplului format din Florin și Brigitte Pastramă, în care aceasta din urmă apărea pe jos, iar soțul ei deasupra, vehiculându-se că a fost bătută, cei doi au oferit și primele declarații, explicând, de fapt, ce s-a întâmplat în parcarea supermarketului respectiv.

„Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult,toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”, a declarat Brigitte pentru Spynews.

„Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan (...) Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc”, a spus și Florin Pastramă, pentru sursa anterior menționată.

Brigitte apare trântită pe jos, în urma unui episod violent cu soțul ei, Florin Pastramă
Brigitte apare trântită pe jos, în urma unui episod violent cu soțul ei, Florin Pastramă
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg