Brigitte și Florin Pastramă, Revelion exotic: «Poate ne întoarcem trei de-acolo»

cristi borcea valentina pelinel jpeg
Cristi Borcea și Valentina Pelinel se iubesc de mai bine de cinci ani

Brigitte și Florin Pastramă au o pasiune comună pentru vacanțe. De când au devenit un cuplu au petrecut două concedii în străinătate, iar acum se pregătesc pentru cel de-al treia. Vor merge în Bali de Revelion, fără copii, dar speră să se întoarcă trei. Și Cristi Borcea și Valentian Pelinel au ”fugit” din țară, într-o vacanță de detoxifiere, lăsându-și copiii cu bonele.

Dubai și Turcia sunt două destinații în care Brigitte (43 de ani) și Pastramă (40 de ani) s-au distrat la maximum. Le place să colinde și să se relaxeze împreună, la căldură, iar acum își fac bagajele pentru cea mai exotică și mai scumpă dintre toate. Este vorba despre Bali pentru care și-au achiziționat biletele încă din vară, fiind nerăbdători să exploreze acest ținut de vis. Brigitte vrea să se bucure de plajă și de masajul balinez, mai ales că a avut o perioadă extrem de obositoare din cauza unor achiziții imobiliare dar și a unor spații pe care le-au renovat, pentru închiriere sau chiar pentru a le transforma în afaceri proprii. Două săptămâni vor petrece regește în cea mai populară insulă din indonezia - Bali.

image
Brigitte și Florin Pastramă s-au relaxat și în Dubai

”Abia aștept să plecăm. De pe 26 decembrie până pe 5 ianuarie vom sta acolo. Pe Sarah o las la bunici, iar Robert e deja mare, va sta cu prietenii lui. Așadar, Revelionul ne va prinde la soare. După atâta muncă plecăm și noi la răsfăț. Am luat biletele din timp, de astă vară din iulie, e prima noastră vacanță în Bali, nici eu, nici Florin nu am mai fost, așa că sunt super nerăbdătoare. Vreau să le cunoc cultura pentru că am auzit foarte multe despre ea, vreau să fac masaj balinez pentru că e cel mari tare de pe planetă și vreau să fac plajă. Am fost foarte stresați în ultimul timp cu businessurile și avea nevoie de această vacanță”, a spus Brigitte pentru Click! Chiar dacă a spus că nu își mai dorește copii după ce a avut mai multe încercări eșuate, iată că Brigitte a revenit acum la gânduri mai bune. ”Sper să ne întoarcem trei. Cine știe ce ne rezervă noul an”, a conchis aceasta zâmbind.

image
Brigitte și Florin Pastramă s-au relaxat și în Dubai

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au plecat la detoxifiere

Tot fără copii a plecat și un alt celebru cuplu de la noi. Este vorba despre Cristi Borcea (49 de ani) și Valentina Pelinel (39 de ani), care au ”fugit” din țară pentru a se bucura de  prima lor vacanță romantică, după ce fostul finanțator al lui Dinamo a fost eliberat din penitenciarul Rahova. Pe micuțul Milan (3 ani) și pe gemenele Indira Maria și Rania Maria (9 luni) i-au lăsat în grija arsenalului de bone, iar ei au plecat să se destreseze la un centru de detoxifiere, se pare în Budapesta, acolo unde locuiesc nașii lor Irina și Marius Vizer. Ei nu intenționează să petreacă atât de mult departe de casă, pentru că au copii mici.

Citește și:

EXCLUSIV Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut cartier cu 7 vile. Uite cât cer pe o casă în Ștefăneștii de Jos

EXCLUSIV! Brigitte şi Pastramă: «Este visul nostru să avem un copil». La ce clinică i-am surprins

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg