Brigitte și Florin Pastramă se chinuie să facă un copil: «Ea vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot»


    Florin Pastramă a făcut dezvăluiri picante din dormitor Foto Instagram
Florin Pastramă a făcut dezvăluiri picante din dormitor Foto Instagram

Florin Pastramă oferă detalii picante din dormitor, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Brigitte! Cei doi soți își doresc să facă un copil, însă se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase este cea care încearcă să grăbească acest proces, extenuându-l pe „bietul” Florin. Iată declarațiile fostului concurent de la „Ferma”!

De când au devenit însurăței cu acte în regulă, Brigitte și Florin Pastramă au dezvăluit că își doresc să își întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului, acest lucru însemnând că vor moștenitori. Deși ambii au în plan acest lucru, minunea nu s-a întâmplat până acum, însă Florin Pastramă a dezvăluit câteva detalii din intimitate, dezvăluind că acest „proces” de încercare de a avea un copil cu Brigitte îl cam...obosește.

Brigitte și Florin Pastramă „lucrează din greu” la un copil

Florin şi Brigitte Pastramă sunt puşi pe fapte mari şi îşi doresc cu nerăbdare să devină părinţi. Chiar dacă Brigitte cunoaște deja sentimentul de mamă și Florin se înțelege foarte bine cu copiii acesteia, cei doi soți vor să mărească familia. „După petrecerea de nuntă plecăm în luna de miere, în Maldive și apoi ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, mărturiseau cei doi îndrăgostiți la scurt timp după ce au spus „Da” în fața altarului.

Florin Pastramă și Brigitte își doresc un copil
Florin Pastramă și Brigitte își doresc un copil

Iată însă că deși împărtășesc această dorință, Brigitte este cea care își dorește cu ardoare un copil cu actualul ei soț, chiar dacă acest lucru înseamnă să îl „pună la treabă” pe Pastramă, uneori mai mult decât acesta „poate duce”. Dezvăluirea din intimitate a făcut-o chiar soțul lui Brigitte, în cadrul unei emisiuni TV.

„Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvant în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă.

Brigitte Năstase a făcut și ea dezvăluiri fără perdea despre perioada în care se iubea cu Ilie Năstase. „Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori”, a recunoscut Brigitte Năstase, la momentul respectiv, fără să evite acest subiect „picant”.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png