Brigitte și Ilie Năstase au făcut pace. «M-am mutat înapoi la el acasă»


  Ilie Năstase se comportă ca un adolescent îndrăgostit: cumpără flori şi prăjituri pentru soţia lui, cu care tocmai s-a împăcat
Ilie Năstase se comportă ca un adolescent îndrăgostit: cumpără flori şi prăjituri pentru soţia lui, cu care tocmai s-a împăcat

Viaţa lor e o telenovelă! Brigitte şi Ilie Năstase au trăit separat din luna martie, însă nu au mai rezistat să-şi facă vizite şi să se urmărească prin oraş, aşa că au hotărât să se împace. Astfel, după două luni în care au dormit în paturi separate, Brigitte şi Ilie Năstase s-au mutat împreună şi se iubesc ca la început.

”Dragostea-i ca şi o râie, te mănâncă şi-n călcâie”! Celebrul vers al lui Zavaidoc  se potriveşte perfect situaţiei actuale, care-i are protagonişti pe Brigitte (40 de ani) şi Ilie Năstase (70 de ani). Fostul mare tenisman nu a mai suportat singurătatea şi nici dorul de nevasta pe care, în martie, a dat-o afară din casă, cu bagaje cu tot.

Brigitte a revenit la sentimente mai bune, impresionată de atenţia pe care i-o acordă Ilie Năstase în ultima vreme. Săptămâna trecută, ea şi-a împachetat din nou lucrurile şi şi-a adus valiza în vila lui Nasty. ”L-am iertat. Îl iubesc pe Ilie şi ne-am mutat împreună zilele trecute. Suntem din nou o familie, cred că nu putem să trăim unul fără altul”, a declarat, în exclusivitate, Brigitte Năstase, pentru Click!


  Soţia n-a rămas indiferentă şi s-a întors în vila conjugală
Soţia n-a rămas indiferentă şi s-a întors în vila conjugală

De la acest eveniment, fericirea se poate observa de la o poştă pe chipul lui Ilie. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute, în zona Dorobanţi, în timp ce se îndrepta sprinten spre casă. Cu un buchet de trandafiri coloraţi într-o mână, şi cu eclerele preferate ale soţiei, în cealaltă, Nasty, îmbrăcat sport şi cu ochelari de soare, făcea slalom printre şi maşini.

Împăcarea celor doi vine după un weekend romantic la mare, la începutul lunii mai. Ilie a răsfăţat-o la un celebru club de fiţe din Mamaia şi i-a  cerut brunetei să-l ierte şi să revină în căminul conjugal. Brigitte nu a rezistat, mai ales că soţul său a trecut toate probele de foc, şi anume: a fost prezent la deschiderea magazinului ei cu haine şi chiar i-a făcut safteaua cumpărând produse de 1.000 de euro,  a însoţit-o apoi în Turcia când s-a operat la nas, şi a ”urmărit-o” prin oraş şi la evenimente copleşind-o cu buchete din florile ei preferate. Bineînţeles că, în cele două luni, doamna Năstase s-a comportat extrem de rece, însă e femeie şi, mai ales, este credincioasă, aşa că nu a putut, emoţional, să reziste în faţa unui bărbat care se căieşte pentru păcatele lui.


  Brigitte i-a mai dat o şansă soţului
Brigitte i-a mai dat o şansă soţului

Brigitte a locuit în apartamentul de pe Nordului


  Soţia lui Năstase a locuit din martie într-un apartament din nordul Capitalei
Soţia lui Năstase a locuit din martie într-un apartament din nordul Capitalei

Din martie, de când Ilie Năstase a dat-o afară din vila opulentă situată în Primăverii, Brigitte Năstase s-a mutat cu tot cu valiză  într-un apartament de lux pe care Ilie i l-a achiziționat acesteia la începutul relației lor. Imobilul este situat în zona de Nord a Capitalei, considerat ”locul bogătașilor”, și care ar fi costat cam jumătate de million de euro. Apartamentul este dotat cu trei dormitoare, trei băi și bucătărie de lux.

”Nu-i convenea faptul că fiul meu, Robert, venea acasă târziu. El lucrează ca Dj într-un club, şi se ştie că doar noaptea se poate face meseria asta. Apoi, au mai fost şi alte motive, reproşuri, dar nu am stat la discuţii, m-am mutat în apartamentul meu şi sunt liniştită. Aici locuiesc cu copiii mei”, a declarat, pentru Click!, actuala soţie a lui Ilie Năstase.

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
camion thor24 1200 jpg
neymar plange brazilia jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic jpg
cub mașina moș craciun png