Brigitte și Pastramă împart dormitorul, casa și afacerile. “Banditul” s-a mutat în vila “Fermierei”


    Brigitte şi Florin sunt toată ziua  împreună, atât acasă cât şi atunci  când au grijă de afaceri
Brigitte şi Florin sunt toată ziua împreună, atât acasă cât şi atunci când au grijă de afaceri

S-au combinat când s-au întâlnit în proiectul ”Ferma” de la Pro Tv, şi iată că relaţia dintre Brigitte şi Pastramă a continuat şi după ce s-au întors acasă, semn că e iubire mare. Deşi emisiunea rulează pe post, cei doi porumbei sunt deja acasă şi s-au mutat împreună de aproape două luni, în vila luxoasă din Pipera. Acum ”banditul” şi ”fermiera” pregătesc o nuntă mare.

Ea este mai mare cu doi ani decât el, însă mica diferenţă de vârstă nu este o problemă. Florin Pastramă (40 de ani) şi Brigitte Năstase (42 de ani) au prea multe în comun ca să se împiedice de problema anilor. Le plac aceleaşi mâncăruri, amândoi fac afaceri, ea se aprinde repede, el o stinge uşor, sunt preocupaţi să arate bine şi deja şi-au făcut câteva intervenţii estetice, s-au certat, dar s-au şi împăcat.

S-au combinat încă din februarie, când cele două tabere s-au întâlnit, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor, iar de atunci sunt împreună. În aprilie, cei doi au ieşit din emisiunea ”Ferma”, difuzată la PRO Tv, mai întâi ea, apoi el a urmat-o, şi următorul pas a fost mutarea împreună. Florin Pastramă şi-a luat hainele şi s-a mutat direct la Brigitte acasă, în vila ei cu piscină din Pipera. Iată că după ce s-au mutat împreună, lucrurile între ei evoluează din ce în ce mai bine, se ocupă împreună de afaceri. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi la locul de joacă pe care fosta nevastă a lui Ilie Năstase îl deţine în Aviaţiei. Deşi ploua torenţial, au făcut prezenţa la ”Magic Castle” pentru a se asigura că totul este în regulă. Au stat jumătate de oră acolo, apoi au plecat acasă. Bineînţeles, cu Pastramă la volanul bolidului ce îi aparţine lui Brigitte. 

În curând vor fi soţ şi soţie, aşa că se va considera bun comun. Unde mai pui că Brigitte a cucerit-o şi pe doamna Pastramă, care după cum a spus chiar Florin, este o femeie extrem de pretenţioasă şi şi-a dat cu părerea despre toate iubirile lui. ”Brigi şi Pastramă sunt împreună din prima zi de când Florin a ieşit din «Fermă». Nu s-au despărţit nicio clipă. Ea a cunoscut-o şi pe mama lui, doamna Pastramă chiar o iubeşte şi o îndrăgeşte pe Brigitte. Mănâncă din trei în trei zile la ea, gătesc împreună. Nu este exclus ca cei doi proumbei să se mute împreună anul viitor, adică la Pastramă, care are o casă cu 20 de camere. E cât un hotel”, a declarat un apropiat de-al celor doi, pentru Click! După ce şi-a cunoscut viitoarea soacră, evident, urmează nunta! Este programată peste mai puţin de două luni.  ”Brigitte şi Pastramă sunt de aceeaşi religie. Au fost amândoi la pastor, au primit binecuvântarea şi s-au logodit. Nunta va avea loc peste câteva săptămâni. Îşi doresc copilaşi şi discută despre asta. Vă pot spune că Brigitte nu este gravidă”, ne-a mai spus aceeaşi sursă. 

În finala de joi aflăm cine câştigă 50.000 de euro

Șase concurenți luptă săptămâna aceasta pentru titlul de „fermierul anului” și premiul în valoare de 50.000 euro la „Ferma – Un nou început” de la Pro TV. După aproape trei luni de muncit de dimineața până seara, pe cei șase îi despart doar 2 zile de marea finală! Diana Belbiță, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Florin Pastramă și Marius Crăciun sunt semifinaliștii show-ului, iar aseară au avut parte de o surpriză: familiile lor au venit în vizită, iar pentru mulți dintre ei a fost o revedere plină de emoții. Duelul pentru rolul de fermier șef a fost de data aceasta unul încărcat de semnificații, pentru că susținători vor fi chiar membrii familiei concurenților. Aseară, mama lui Pastramă şi-a spus părerea despre Brigitte şi aţi putut vedea cum a fost revederea lui Zmărăndescu cu Matilda şi cu soţia sa, dar şi cine a fost eliminat. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
infidelitate 0 jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
Sung Cho Captură Twitter png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg