Buble şi Răzvan muncesc «la pachet», pe 4.000 €

Ultima actualizare:
Andrei Duban distrează  petrecăreţii pe 700 de euro
Andrei Duban distrează petrecăreţii pe 700 de euro

Controversatul cuplu Răzvan Simion şi Lidia Buble au ajuns să împartă nu doar patul, ci şi scena. O singură prezenţă a celor doi valorează 4.000 de euro, aşa că, aviz amatorilor care şi-i doresc la chefuri.

O vorbă veche spune că dragostea trece prin stomac şi, după cum stau lucrurile, nu este doar o vorbă în vânt, ci pură realitate! Formează un cuplu de mai bine de un an, s-au mutat într-o casă somptuoasă din Corbeanca şi, iată că, deşi nu se gândesc deocamdată la nuntă, Răzvan Simion (35 de ani) şi Lidia Buble (22 de ani) se comportă ca şi cum ar fi soţ şi soţie. Visează la un viitor împreună, aşa că, de ceva timp, adună ban peste ban ca nişte furnicuţe. Lidia trage tare la concerte, iar iubitul ei, după ce realizează matinalul Antenei, acceptă să prezinte şi evenimente în timpul care-i mai rămâne liber după ce se ocupă de cei doi copii ai săi, Ianca (10 ani) şi Tudor (6 ani). Fie că merge să cânte alături de Adi Sînă, cel care a descoperit-o, sau pe cont propriu, blondina încasează bani frumoşi. Cinci concerte pe lună îi aduc artistei aproximativ 10.000 de euro, având în vedere că onorariul pe eveniment este de 2.000-2.500 de euro.

Dani Oţil şi Răzvan Simion  câştigă la evenimente, ca  prezentatori, chiar şi 3.000 €
Dani Oţil şi Răzvan Simion câştigă la evenimente, ca prezentatori, chiar şi 3.000 €

Viitorul ei soţ aduce şi el aceeaşi sumă în casă, o parte reprezentând salariul, iar cealaltă - evenimentele pe care le prezintă. Răzvan urcă pe scenă în calitate de MC (n.r.- maestru de ceremonii), mai precis prezintă evenimente publice sau private, alături de colegul său de emisiune, Dani Oţil, iar pentru un singur program acesta este remunerat cu aproximativ 1.000-2.000 de euro. Astfel, “familia” Buble-Simion “bagă” în jur de 20.000 de euro în casă. La aşa cuplu frumos, şi banii “trag” precum fierul la magnet, iar în perioada estivală ei sunt cu atât mai solicitaţi. În ritmul acesta, Răzvan şi Lidia vor reuşi să achite casa din Corbeanca mai repede decât şi-ar fi imaginat. Dar şi alt cuplu de vedete lucrează în familie, soţii Monica Davidescu şi Aurelian Temişan. Amândoi îşi câştigă salariul din actorie, dar şi din televiziune, însă tot nu le ajunge ca să-şi achite ratele pe care le-au făcut, în franci elveţieni, pentru casa în care locuiesc: “Nici în următorii 200 de ani nu vom reuşi să scăpăm de rate”, au spus ei. 

Andrei Duban face 5.000 € pe lună, din evenimente

Fotoreporterii Click i-au  surprins pe cei doi îndrăgostiţi  mergând la o petrecere,  unde au muncit cot la cot
Fotoreporterii Click i-au surprins pe cei doi îndrăgostiţi mergând la o petrecere, unde au muncit cot la cot

Meseria lui de bază este actoria, însă atunci când nu joacă în piese de teatru, Andrei Duban se află... tot pe scenă. Mai precis, datorită umorului său şi felului în care se pricepe să facă atmosferă, Duban prezintă evenimente, nunţi sau botezuri. Tariful actorului este de 700 de euro pentru un program complet, iar pe lună are între 6 şi 8 evenimente care-i bagă în buzunar în jur de 5.000 de euro. În perioada estivală, suma creşte pentru că solicitările sunt şi mai mari.

Cu Dani alături, 3.000 € pe seară


    Dani Oţil şi Răzvan Simion  câştigă la evenimente, ca  prezentatori, chiar şi 3.000 €
Dani Oţil şi Răzvan Simion câştigă la evenimente, ca prezentatori, chiar şi 3.000 €

Amândoi vin din Reşiţa, unul este absolvent al Facultăţii de Drept, celălalt al Facultăţii de Ştiinţe Economice, însă activează de peste 11 ani în domeniul televiziunii. Sunt prieteni din anii de grădiniţă, în şcoală au stat în aceeaşi bancă şi ambii visau să devină nume cunoscute. Acum, ei nu formează cuplu doar la tv, ci şi pe scenă. Răzvan şi Dani prezintă baluri de boboci, evenimente private sau publice, iar “la pachet”, aceştia valorează între 2.000 şi 3.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png