Bubu a venit tocmai din SUA pentru a chefui cu tatăl lui

Ultima actualizare:

    Bubu a bătut 10.000 km  pentru a fi alături  de Mihai Cernea
Bubu a bătut 10.000 km pentru a fi alături de Mihai Cernea

Sărbătoare mare în familia Cernea. Mihai „Mişu” Cernea, toboşarul trupei Sfinx Experience, a împlinit ieri 65 de ani şi a petrecut alături de cei dragi.

 Instrumentistul a fost sărbătorit de toată familia, iar fiul cel mic, Bubu Cernea (21 de ani), din LaLa Band, a venit special din SUA, unde studiază la Berklee College of Music. Mai mult, familia şi prietenii i-au pregătit azi lui Mişu Cernea o petrecere la Arenele Romane, la care au fost invitaţi mulţi prieteni de-ai instrumentistului. Unul dintre aceştia e Dan Andrei Aldea, fondatorul trupei Sfinx Experience, care a colaborat şi cu Zoia Alecu şi Crina Mardare.

Mişu Cernea e un împătimit al muzicii şi ne-a povestit că prima oară a cântat în 1965, la Casa de Cultură a Studenţilor, alături de o formaţie de acompaniament. De-a lungul timpului a făcut parte din trupe precum Group 22, Mondial şi Sfinx, iar din 1991 a cântat în Sfinx Experience. Mai mereu pe drumuri, în concerte, Mişu Cernea a avut ocazia de a întâlani multe vedete internaţionale, printre care şi Bryan Adams.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net