Buni de plată după ce le-au jignit pe Ferentz şi Pestriţu

5 decembrie 2018
article img
Anamaria Ferentz are de primit de la Marcel Toader suma de 1.500 de euro

„Vorba dulce mult aduce”, spune un proverb din popor, însă unii nu cunosc semnficaţia lui. Iată că Lucian Becali şi Marcel Toader au aflat pe propriul buzunar cât costă jignirile făcute în public la adresa unor dive pe care le-au hărţuit cândva. Adelina Pestriţu şi Anamaria Ferentz au fost numite „prostituate”, iar legea a fost de partea lor şi autorii acuzaţiilor au fost obligaţi să le despăgubească moral cu sume importante.

În urmă cu doi ani, imediat după despărţirea de Speak, Adelina Pestriţu (31 de ani) a fost luată în colimator de nepotul latifundiarului Gigi Becali. Lucian Becali (30 de ani) a scris atunci pe pagina lui de Facebook un mesaj în care folosea cuvinte dure la adresa brunetei.

article img
Adelina Pestrițu a câștigat recent procesul cu Lucian Becali. El trebuie să-i dea 4.000 de euro

„Adelina Pestriţu şi Spic s-au despărţit, aşa da tragedie naţională. Ce reconversia creditelor din franci elveţieni, ce blocarea metroului pentru 4-5 ore, ce inundaţii în Galaţi, asta tragedie. S-o fi săturat săraca femeie de unde se … pe 3-4-5.000 de euro, să te … doar pe frumuseţe şi de plăcere nu e rentabil…”, a fost mesajul pe care l-a postat Lucian Becali în spaţiul virtual. Adelina nu a închis ochii, ci l-a dat imediat în judecată pentru calomnie, iar magistraţii i-au dat dreptate. Instanţa l-a obligat pe nepotul lui Becali să-i plătească daune morale totale echivalentul a 4.000 de euro: 3.500 de euro, daune morale şi 500 de euro, cheltuieli de judecată.

article img
Lucian Becali

Lucian Becali nu a suportat înfrângerea şi, recent, i-a deschis proces Adelinei, atacând decizia Judecătoriei Buftea. Primul termen al procesului nu a fost fixat, însă cu siguranţă Adelina şi Lucian se vor reîntâlni la tribunal anul viitor. 

Contactat de Click!, Lucian Becali susţine că postarea considerată şi de judecători o calomnie a fost doar o ironie. „Nu mă războiesc cu nimeni! Toate cuvintele acelea au fost doar un pamflet, nu a fost nimic serios. Nu am nimic cu Adelina”, s-a apărat el.

S-au războit prin tribunale

Vorbele rostite probabil la nervi l-au usturat la bani şi pe Marcel Toader (55 de ani). În anul 2015, la 10 ani de la divorţ, fosta nevastă Anamaria Ferentz (43 de ani) l-a dat în judecată după ce Marcel a afirmat că îşi câştigă banii într-un mod necinstit. „Femeia asta are 38 de ani şi singura ei relaţie sunt eu. Singura relaţie cunoscută, singurul bărbat care i-a pus cununia pe cap sunt eu. Ea e veşnica amantă”, au fost doar o parte dintre cuvintele rostite de Marcel Toader.

article img
Marcel Toader

Cântăreaţa Anamaria Ferentz a câştigat procesul, iar judecătorii l-au obligat pe afacerist să-i plătească daune morale în valoare de 5.000 de lei, plus cheltuieli de judecată de 2.100 de lei, în total echivalentul a 1.500 de euro. Doamnele au câştigat detaşat aceste procese de calomnie, semn că orice vorbă urâtă e taxată scump de lege.

Vica Blochina îi ceruse 500.000 de euro lui Victoraș Micula

article img
Vica a renunțat recent la proces

Un alt scandal în showbiz, care a fost analizat și judecat de magistrați, timp de un an și jumătate, a fost între Vica Blochina (43 de ani) și tânărul Victoraș Micula (23 de ani).

article img
Victoraș Micula

Întreg scandalul a început de la niște acuzații grave aduse de băiatul de bani gata vedetei. “Cum să fie piesă, nici Piţurcă n-o mai ia, şi el are 60 de ani. Râdeam de ea şi mi-am bătut joc de ea. Femeia de la 15 ani era curva lui Piţurcă, amantă declarată, gândeşte-te ce fel de persoană”, spunea acesta în urmă cu mai bine de un an și jumătate. Mai mult, tânărul susținea că Vica s-ar fi autoinvitat la mare și ar fi solicitat să îi plătească chiar și camera de hotel. Lucru care a deranjat-o la culme pe Vica Blochina, fapt pentru care a cerut în instanță despăgubiri morale în valoare de 500.000 de euro! Însă a pierdut, iar la scurt timp, după tot acest “război” s-ar fi împăcat.