Bursucu’, poză emoționantă cu iubita gravidă: “Doar burtica e de ea”

simeon stalpnicul png
Adrian și Andreea vor deveni părinți peste două luni

Colegul de prezentare al lui Teo Trandafir, de la Kanal D, este în al nouălea cer! Bursucu sau Adrian Cristea, pe numele lui adevărat, va deveni tată peste aproximativ două luni.

Anul acesta, barza a avut multă treabă în showbiz-ul autohton, căci multe persoane publice, în special vedete de televiziune, așteaptă cu nerăbdare să-și stângă copiii la piept. Și la Kanal D e fericire mare, căci după Mihail Gheorghe, cântăreţul din echipa emisiunii de la „Te vreau lângă mine”, şi Christian Sabbagh, de la Ştirile Kanal D, a venit rândul unui alt viitor tătic să facă marele anunţ. Este vorba despre Adrian Cristea, cunoscut sub numele de scenă Bursucu, care are o relaţie de ceva vreme cu Şerban Andreea. Fostul coregraf, actualmente prezentator alături de Teo Trandafir, la “Teo Show”, dar şi alături de Ana Barnoschi, la „Roata norocului”, şi-a lăsat iubita însărcinată în urmă cu şapte luni, iar acum a început numărătoarea inversă până la marele moment.

simeon stalpnicul png
Bursucu abia așteaptă să-și cunoască copilulfoto: Instagram

„Merg la sală cu iubita, pentru că este foarte subţirică, doar burtica este de ea. Cu Andreea nu am avut probleme de sănătate până acum. Va naşte peste două luni”, ne-a mărturisit prezentatorul de la Kanal D care este în al nouălea cer de fericire.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
Ruxi și cristi mitrea
zanni
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
preschimbare permis de conducere jpeg
Coreea de Nord lansează două rachete balistice către Marea Japoniei foto epa-efe
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda