Buzdugan şi Morar au fost daţi în judecată: "Mi-au furat glumele!"


    Daniel Buzdugan și Mihai Morar prezintă emisiunea ”Morning ZU” de la Radio ZUFoto: arhiva personală
Daniel Buzdugan și Mihai Morar prezintă emisiunea ”Morning ZU” de la Radio ZUFoto: arhiva personală

Nu mai e de glumă pentru Daniel Buzgudan şi Mihai Morar. Cei doi sunt acum la mâna judecătorilor, după ce un blog­­ger din Cluj, Radu Valentin Băzăvan, îi acuză că i-au furat poantele. Iar infracţiunea de care îi învinovăţeşte acesta se pedepseşte cu închisoarea!

“Am muncit mult, iar ei, în două minute, mi l-au furat. Au făcut trafic, au câştigat popularitate, şi-au însuşit pe nedrept munca mea”, a declarat, pentru Click!, Radu Valentin Băzăvan.

Tocmai de aceea, nici la 4 ani de când cunoscuţii oameni de radio, Daniel Buzdugan (41 de ani) şi Mihai Morar (34 de ani), i-ar fi preluat un articol, “Sloganele judeţelor din România”, de pe pagina sa de internet, groparu.ro, clujeanul nu-şi găseşte liniştea şi îi vrea pedepsiţi.

El le-a făcut plângere penală, la poliţia din Cluj, pentru încălcarea dreptului de autor, conform art.141 din Legea 8 /1996, infracţiunea care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. În acest an, după atât timp de aşteptare, Băzăvan a aflat, cu stupoare că dosarul întocmit a fost clasat.

Radu Valentin Băzăvan îi acuză pe cei doi că i-au furat poantele
Radu Valentin Băzăvan îi acuză pe cei doi că i-au furat poantele

“Dosarul s-a mutat la Bucureşti, din motive necunoscute mie, fără să fiu notificat. Era a treia oară când mi se fură postarea şi nu pot sta nepăsător. Aşa că, am mers în instanţă. Ştiu că ei riscă o pedeapsă cu închisoarea sau o amendă penală. Nu sună bine, dar nu am ce le face. Dacă mă sunau şi vorbeau cu mine, atunci poate nu se ajungea aici. Ei au acest obicei de ani de zile şi nu mi se pare normal”, ne-a precizat clujeanul.

Aşa că, după ce a aflat că dosarul s-a închis, şi-a pus avocatul să facă o cerere la Judecătoria Sectorului 1.

O parte din glumele clujanului, de pe blogul acestuia
O parte din glumele clujanului, de pe blogul acestuia

    Clujeanul a făcut plângere penală
Clujeanul a făcut plângere penală

“Am făcut o plângere împotriva ordonanţei de clasare şi aşteptăm un răspuns. Vom cere şi daune morale pe parte civilă”, ne-a declarat avocatul bloggerului, Cosmin Suciu. În timp ce Băzăvan aşteaptă cu nerăbdare decizia pe care judecătorii ar putea să o ia pe 27 octombrie, Buzdugan şi Morar habar n-aveau că bloggerul “nu i-a uitat”. “Ştiam că s-a clasat, nu ştiam de acest demers. Fiecare e îndreptăţit să ceară ce vrea”, ne-a spus, nedumerit, Daniel Buzdugan.

La fel de surprins părea şi colegul său, Mihai Morar. “Să se pronunţe instanţa, iar noi o să ne supunem legii. Azi e ziua mea, nu vreau să mă gândesc la lucruri urâte”, ne-a mărturisit Mihai Morar. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg