Cabral a aflat în sfârșit sexul celui de-al treilea copil. «Nu te-ai lăsat!»


    Andreea Ibacka va deveni mamă de băiat în toamnăfoto: arhiva personală / Instagram
Andreea Ibacka va deveni mamă de băiat în toamnăfoto: arhiva personală / Instagram

Cel mai inventiv cuplu când vine vorba de anunțuri de familie a dat din nou lovitura! Cabral și Andreea Ibacka au dezvăluit în cel mai simpatic mod posibil sexul bebelușului care urmează să se nască toamna aceasta.

De trei încercări a avut nevoie Andreea Ibacka pentru a-i dezvălui soțului ei sexul bebelușului. Cabral ar fi vrut să păstreze suspansul până la momentul nașterii, dar Andreea simțea nevoia să se pregătească înainte de a aduce noul membru al familiei acasă. Prin urmare, cu numai câteva săptămâni înainte de a merge la maternitate, Andreea a pus la cale marea dezvăluire. Cu toată împotrivirea lui Cabral, firește.

Andreea a ales cea mai în vogă metodă de dezvăluire a sexului bebelușului: pinata cu confetti colorate în roz sau albastru, și a filmat totul, chiar și încercările nereușite. Pentru că, așa cum era de așteptat, vedtei nu i-a ieșit din prima. Mai întâi, Cabral nu a putut fi convins să lase telecomanda de la PlayStation din mână, a doua oară pinata s-a blocat, dar a treia oară, totul a mers uns.

În cadă, acoperit de spumă și cu un pahar de vin în mână, Cabral nu s-a mai putut împotrivi și a aprimit vestea cea mare: după două fete, va avea un băiețel.

Cum au dezvăluit Cabral și Andreea Ibacka sarcinile vedetei

Cabral (43 de ani) și Andreea Ibacka (35 de ani) au realizat o super ședință foto de familie, pentru a anunța că mai așteaptă un copil în viața lor. "Încă unul. Livrare, toamnă, 2021", a scris Cabral, în dreptul imaginii în care apare călcând rufe, în timp ce Andreea și Namiko, prințesele lui, stau pe canapea și asistă. Îmbrăcată în pijamale roșii, Andreea Ibacka ține, protector, mâna pe burtica deja foarte vizibilă.

În 2018, când a rămas însărcinată pentru prima oară, Andreea Ibacka a ales tot o fotografie inedită pentru a face marele anunț. La vremea aceea, actrița a postat o fotografie alături de Cabral şi cei trei câini ai lor, care aveau ataşate la gât mesajele ”gardă de corp“, ”şofer“ şi ”bonă“. Namiko este primul copil al cuplului, după o căsnicie de 9 ani, iar din toamnă micuța va avea o surioară sau un frățior.

Citește și:

Povestea unei iubiri imposibile. Cum s-au cunoscut Cabral şi Andreea

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg