Cabral a fost în cărți pentru ”Supraviețuitorul”. De ce a refuzat propunerea

image
Cabral are o familie numeroasăfoto: arhiva Click!

Puțin a lipsit ca emisiunea ”Supraviețuitorul” de la Pro TV să aibă un alt prezentator, un personaj pe care mulți l-ar fi văzut în acest rol, mai ales că nu ar fi fost la prima experiență de acest fel. Cabral prezentase deja ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” când a fost ofertat pentru super producția toamnei.

Simpaticul mulatru a refuzat însă oferta, iar ”Supraviețuitorul” a fost filmat cu Dragoș Bucurenci pe post de prezentator. Cabral (39 de ani) a explicat într-un interviu pentru Pagina de Media de ce a dat înapoi în fața propunerii de a găzdui ceea ce promitea să fie cel mai spectaculos reality-show produs vreodată de o televiziune din România.

”Da, mulţi mă vedeau pe mine undeva la cuca măcăii printre şerpi veninoşi şi nuferi care sar să te muşte şi tufişuri care te mărăie. Nu, mersi frumos! Ştii ce bine mă simt în Berceni? Verdeaţă, parc, lac.

Înainte de a se face o emisiune, mai ales într-o zonă din asta, avem o echipă care merge acolo în prospecţie. Şi eu am întrebat: «şi cum e cu cazarea? – Păi cum să fie cazarea? Când ajungi acolo îţi pun o pătură şi o pernă în braţe şi îţi spun că tu ai patul 446. – Cum adică? – Păi aşa e, că sunt nişte barăci.» Apăi, mie îmi plăceau taberele la 14 ani, acum nu îmi mai plac.

Plus că mergi într-un mediu foarte agresiv. Stai mă, lasă-mă un pic, am copii de crescut acasă, am rate de plătit la credit, numai de șarpele oala-oala nu am eu chef.” 

Cabral a rămas să prezinte emisiunea-surpriză a toamnei, ”Ce spun românii”, care depășește constant emisiunea prezentată de Simona Gherghe, ”Acces direct”.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg