Cabral a fost în cărți pentru ”Supraviețuitorul”. De ce a refuzat propunerea

image
Cabral are o familie numeroasăfoto: arhiva Click!

Puțin a lipsit ca emisiunea ”Supraviețuitorul” de la Pro TV să aibă un alt prezentator, un personaj pe care mulți l-ar fi văzut în acest rol, mai ales că nu ar fi fost la prima experiență de acest fel. Cabral prezentase deja ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” când a fost ofertat pentru super producția toamnei.

Simpaticul mulatru a refuzat însă oferta, iar ”Supraviețuitorul” a fost filmat cu Dragoș Bucurenci pe post de prezentator. Cabral (39 de ani) a explicat într-un interviu pentru Pagina de Media de ce a dat înapoi în fața propunerii de a găzdui ceea ce promitea să fie cel mai spectaculos reality-show produs vreodată de o televiziune din România.

”Da, mulţi mă vedeau pe mine undeva la cuca măcăii printre şerpi veninoşi şi nuferi care sar să te muşte şi tufişuri care te mărăie. Nu, mersi frumos! Ştii ce bine mă simt în Berceni? Verdeaţă, parc, lac.

Înainte de a se face o emisiune, mai ales într-o zonă din asta, avem o echipă care merge acolo în prospecţie. Şi eu am întrebat: «şi cum e cu cazarea? – Păi cum să fie cazarea? Când ajungi acolo îţi pun o pătură şi o pernă în braţe şi îţi spun că tu ai patul 446. – Cum adică? – Păi aşa e, că sunt nişte barăci.» Apăi, mie îmi plăceau taberele la 14 ani, acum nu îmi mai plac.

Plus că mergi într-un mediu foarte agresiv. Stai mă, lasă-mă un pic, am copii de crescut acasă, am rate de plătit la credit, numai de șarpele oala-oala nu am eu chef.” 

Cabral a rămas să prezinte emisiunea-surpriză a toamnei, ”Ce spun românii”, care depășește constant emisiunea prezentată de Simona Gherghe, ”Acces direct”.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg