Cabral a împlinit 44 de ani. Andreea Ibacka îl face tată de băiat săptămâna aceasta

Ultima actualizare:

    Cabral și fetele luifoto: Instagram
Cabral și fetele luifoto: Instagram

Îndrăgitul prezentator de la "Ce spun românii" (PRO TV) a împlinit vârsta de 44 de ani pe 4 octombrie. Aniversarea îl găsește împlinit pe toate planurile, mai ales că soția lui, Andreea Ibacka, așteaptă, dintr-o clipă în alta, să nască al doilea copil.

Cabral mai are foarte puțin și își va strânge în brațe cel de-al treilea copil, un băiețel, căci Andreea Ibacka (36 de ani) a anunțat, pe Instagram, că weekendul care tocmai s-a încheiat "a fost ultimul cu bebe în burtică". Așadar, actrița va naște săptămâna aceasta. Nici că se putea cadou mai frumos pentru Cabral, care a împlinit vârsta de 44 de ani luni, 4 octombrie.


    Andreea Ibacka, în ultima săptămână de sarcinăfoto: Instagram
Andreea Ibacka, în ultima săptămână de sarcinăfoto: Instagram

Cabral Neculai Ibacka a debutat la Antena 1

Numele său real este Cabral Neculai Ibacka. Locul naşterii este București, România. În 1998 își începe cariera la Antena 1, cu emisiunea "Roata de rezervă". În anul 1996 joacă în filmul "Je ne marcherais jamais seul", film prezentat în anul 1997, la Cannes. Din 1999 până în 2000, prezintă mai multe emisiuni la Prima Tv - "Impact", "Banc Show", "Vară fără limite" etc. În anul 2000 se mută la Acasă TV. Acolo, Cabral a prezentat "Un bărbat adevărat" și "Poveștiri Adevărate".

În anul 2004 joacă în filmul "Catacombs", alături de celebra P!nk. În 2005 primește rolul inspectorului Eduard Bălan din serialul "Băieți buni", de la Pro TV. În 2006, interpretează propriul rol în telenovela românească "Păcatele Evei", apoi în toamna aceluiași an începe filmările pentru telenovela românească "Iubire ca în filme", unde îl interpretează pe Bobby "Parai" Ugamba. În anul următor, Cabral începe o nouă provocare, alături de Mircea Solcanu, "Poveștiri De Noapte", o emisiune de monden. În toamna lui 2007, el primește un rol în serialul "Inima de Țigan", personajul lui fiind Thierry. Urmează, în 2008, o altă provocare, emisiunea-concurs "În al nouălea cer", prezentată alături de Adela Popescu timp de 15 săptămâni. În toamna anului 2008 începe "Regina", o telenovelă ce continuă povestea din "Inimă de Țigan".

În 2015 a prezentat alături de Mihai Bobonete reality show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Acum prezintă emisiunea "Ce spun românii". A fost căsătorit cu Luana Ibacka și au împreună o fiica. În timpul filmărilor pentru "Inima de țigan" o întâlnește pe Andreea Ibacka, cu care s-a căsătorit în anul 2011. În 2018 s-a născut fiica lor, Namiko, iar acum un băiețel este pe drum. 

Citește și:

Povestea unei iubiri imposibile. Cum s-au cunoscut Cabral şi Andreea

VIDEO Cabral, reacție neașteptată la surpriza Andreei: nu a vrut să afle sexul copilului. "Ți-am mai zis că nu vreau să știu"

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net