Cabral, călcat de hoţi în vacanţă. Prezentatorul PROTV le-a dat o lecţie usturătoare


    Cabral Ibacka a bătut toată Europa cu rulotaFoto: arhivă personală
Cabral Ibacka a bătut toată Europa cu rulotaFoto: arhivă personală

Cabral nu este lipsit de griji în vacanţa din Spania şi Franţa pe care o petrece alături de soţia sa Andreea şi de fiica lor, Namiko. Simpaticul preyentator de la ProTv a fost călcat de hoţi, însă din fericire nu a fost şi păgubit. Vedeta a prins persoana care încerca să le spargă autorulota şi i-a dat o lecţie ca să-l ţină minte.

Cabral se află într-i frumoasă vacanţă la malul mării, dar asta nu înseamnă că este şi relaxat. Prezentatorul tv a povestit că hoţii sunt cei care au reuşit să-i dea ceva emoţii în concediu. Aceştia au vrut să-i spargă autorulota, dar a reuşit să ajungă la timp pentru a-i împiedica să-i sustragă bunurile. 

Rulota lui Cabral
Rulota lui Cabral

"Bătaie. Mdap, au reușit să ne spargă încuietoarea de la camper. «Norocul» a fost alarma mașinii, care m-a băgat în priză prin telefon și faptul că aveam 3 (trei) încuietori pe ușa aia. N-au apucat să fure nimic, iar unul dintre ei a încasat de la suprasemnatu' un șpiț în c*r cum rar s-a văzut.

Cred că m-a înjurat in bulgară... sau rusă. Probabil mă pomenește și acum, că din șpițul ăla s-a desprins de sol...", a povestit amuzat Cabral dup[ ce s-au calmat lucrurile şi a văzut că nu-i lipseşte nimic.

Încuietoarea rulotei pe care hoţii au spart-o învercând să pătrundă în interior
Încuietoarea rulotei pe care hoţii au spart-o învercând să pătrundă în interior

Cu câteva zile înainte de ace4st incident, Cabral le dădea sfaturi pe blogul lui personal celor care vor să plece în vacanţă cu rulota.

"Regula este că în orașele mari mergi în camping. Paris, Barcelona, Touluse, Marseille… toate astea sunt magneți pentru ciorditori. Se sparg campere și rulote non-stop. Folosesc Park4Night, o aplicație UGC prin care ai semnalate cam toate locurile de parcare posibilie și imposibile pentru campere și rulote. Ei bine, în aplicație la majoritatea locurilor de parcare fără pază din marile orașe sunt comentarii cu „ne-au spart camperul, ne-au luat tot, inclusiv hainele!”.Așa că nu riscăm", nota Cabral înainte să fie călcat de hoţi.   

Cabral, probleme cu hoţii şi în urmă cu 8 ani

Nu este prima dată când Cabral trece prin emoţii mari atunci când se află în vacanţă. În 2011, prezentatorului i-a fost spartă casă pe când se afla în concediu alături de Andreea, pe atunci doar iubita lui. "...m-a sunat sor-mea să-mi spună c-au fost hoţii în vizită (am râs, n-aveau ce să fure!), aşa că venim direct în distracţie... ", povestea atunci Cabral pe pagina sa de Internet.

Citeşte şi:

Soția lui Cabral, scrisoare emoționantă pentru fetița din burtică. S-a gândit și la nume

FOTO Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița! Irina și Răzvan Fodor au fost nașii lui Namiko

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub iuliana marciuc png
cub morris png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
image
image
image
image
image
image
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg