Cabral, după propunerea PSD pentru funcția de premier: «Mă gândeam să candidez»

Ultima actualizare:

    Cabralfoto: Arhiva Personală
Cabralfoto: Arhiva Personală

Cabral este una dintre vedetele de la noi care sparge monotonia: este vesel, energic, dar cel mai mult atrage atenția faptul că nu este nici român, nici caucazian.

Că e diferit o știe și el. Mai mult, asta l-a făcut să renunțe la ideea care îi venise într-o vreme de a candida pentru o funcție înaltă la primărie. Intențiile lui Cabral au ieșit la iveală abia acum, ca reacție după ce PSD a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcția de premier, o femeie de religie musulmană.

„La un moment dat, mă gândeam serios să încerc să fac mai mult pentru Sectorul 4. Să candidez ca și consilier, primar... la naiba, dacă puteam schimba ceva în bine aș fi candidat și ca portar la primărie! Apoi mi-am dat seama că mă cheamă Ibacka. Și Dzabana. Și Cabral. Și că sunt negru. Și că mă îmbrac colorat. Și că n-am bască. Sau am bască. Și că n-ar fi avut nimeni chef să se gândească dacă aș fi fost bun calculând șansele după criterii adevărate și lucruri obiective... ar fi fost doar caterinci legate de nume, culoare, nări evazate și ROGVAIV-ul din haine... Mi-a trecut. Facem ce putem prin ONG-ul nostru. Unde nu contează că sunt ngeru, sau că mă cheamă Ibacka...”, a scris prezentatorul Tv, pe pagina personală de Facebook.

Fanii au răspuns cu seriozitate mesajului Cabral, și chiar au spus că l-ar susține dacă ar vrea cu adevărat să candideze. „Eu zic să nu te lași! Un exemplu pe dos este Obama. Și uite ce frumos închide el un mandat de 8 ani în fruntea celei mai puternice națiuni!”, „Și dacă descopereai că sunt mai mulți cei care au încredere în tine și pentru care nu contează toate cele?” și „Cabral, la orice funcție vrei să candidezi (mai puțin cea de președinte), eu își fac gratis PR și strategie. Și îți mai spun ceva: câștigăm sigur! Acum ai treabă, am înțeles. Dar peste câțiva ani te bagi?”, i-au scris prietenii virtuali.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu