Cabral: «Fata cea mare e supărată pe mine. Nu vorbește cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat»

Ultima actualizare:

    Cabral și fiica lui, Inokefoto: arhivă personală
Cabral și fiica lui, Inokefoto: arhivă personală

Fericire mare în cuplul Cabral și Andrea Ibacka! Cei doi se pregătesc să devină din nou părinți, în luna septembrie. Andreea este însărcinată în cinci luni, însă cei doi nu au vrut să afle încă sexul bebelușului. Cabral a povestit și cum se înțelege cu fiica cea mare, adolescenta Inoke.

 „Mi-a venit să urlu când am aflat că voi fi iar tătic, eram la o terasă și nu putem să țip. Eu cred că cu asta rămânem în viață, cu copiii. Nu cu case, mașini. Nu ne-a intersat până acum sexul copilului, de aceea nu am aflat. Probabil că o să ne intereseze la un moment dat. Eu sunt obișnuit cu fetele, așa că mi-aș dori să fie tot fată. Ce-o fi, sănătos să fie! Dar mi-e teamă de necunoscut. Văd și eu băieții prin parc cum se manifestă. Mi s-a spus că e foarte agitat bebelușul, face scandal mare acolo înauntru. Andreea are o aplicație care îi arată cât de mare e bebelușul din burtică. Acum e cât un ou”, a declarat Cabral, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.


    Inoke, fiica Luanei Ibacka și  a lui Cabral, are 19 anifoto: Facebook
Inoke, fiica Luanei Ibacka și a lui Cabral, are 19 anifoto: Facebook

Cabral, momente dificile cu Inoke, fiica adolescentă

Cabral (43 de ani) va deveni de trei ori tătic! Prezentatorul mai are două fete, Inoke (19 ani), din căsătoria cu Luana Ibacka, și Namiko (2 ani), fiica lui și a Andreei. „Namiko e nerăbdătoare, întreabă în fiecare dimineață când vine copilul. I-a dat și nume, dacă e fată Petunia, dacă e băiețel e Taz”, a mai spus Cabral. Din păcate însă, fiica cea mare a prezentatorului, Inoke, este la vârsta adolescenței și refuză de ceva timp să mai vorbească cu tatăl său. „Fata cea mare e supărată pe mine, are 19 ani. Nu comunică cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat. Nu a avut nici o reacție însă, ea e în perioada aceea dificilă. Așteptăm!”, a adăugat Cabral.

Citește și:

Cabral, dezvăluire surprinzătoare despre soția sa: „Păcat că n-are gusturi la bărbați”

Cabral: «La şcoală le-au zis alor mei să mă mute, eram prea bronzat pentru ei» 


    Imaginea inedită prin care Cabral și Andreea au anunțat că vor mai avea un copilfoto: Facebook
Imaginea inedită prin care Cabral și Andreea au anunțat că vor mai avea un copilfoto: Facebook
image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net