Cabral filmează în Polonia cu dureri cumplite. Cum își ascunde suferința

Ultima actualizare:
Andreea e topită  după micuță
Andreea e topită după micuță

Simpaticul prezentator al emisiunii "Ce spun românii" are un nou proiect pentru acest an și a fost nevoit să plece în Polonia, la Varșovia, pentru filmările emisiunii "Cântă acum cu mine". Durerile provocate de hernia de disc de care suferă îi fac însă viața grea. Între două filmări, Cabral ne-a povestit in exclusivitate cum se simte după problemele avute cu spatele, cu cine și-a lăsat fetele în țară și cum e la filmările pentru noul show.

2019 nu a început prea bine pentru Cabral Ibacka (41 de ani), din punctul de vedere al sănătății. Are hernie de disc și, după cum a povestit pe blogul său, are "niște dureri în spate, care pleacă în jos pe picior, până la tibie… de uneori începi să te gândești că poate dacă sari de la etaj scapi de durere măcar pentru câteva ore. Sau de tot…".  Mai mult, din păcate, nu-și poate ține în brațe nici bebelușul de o lună.

Așa arată platourile de filmare
Așa arată platourile de filmare

Cu toate acestea, vedeta a trebuit să strângă din dinți și să plece în Polonia, la Varșovia, acolo unde au loc filmările pentru viitoare emisiune de la ProTV, "Cântă acum cu mine", pe care o prezintă. Cabral filmează și zâmbește în față camerelor de luat vederi, dar numai el știe prin ce trece. Pentru că durerile sunt în continuare mari, chiar dacă ia calmante, trebuie să stea întins în pauze și are un scaun special pe care se odihnește.


    Așa arată platourile de filmare din Varșoviafoto: PRO TV
Așa arată platourile de filmare din Varșoviafoto: PRO TV

Alături de diva Loredana, din echipa celor 100 de jurați mai fac parte multe nume sonore, cântăreți și actori de la "Românii au talent" sau "Vocea României". Dintre aceștia, îi amintim pe Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Răducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Laurian Manta, Lavinia Goste sau Marius Zorilă, Marian Ardelean, Paula Rad și mulți alții. Filmările sunt foarte solicitante, mai ales că show-ul trebuie „tras” în întregime până în jurul datei de 23 ianuarie.

Click!: Cum este noul show pe care-l prezinți?

Cabral: Simplu. Și de efect. Spectaculos și surprinzător. E vesel, se râde mult. Și se cântă și mai mult. Acum nu mai sunt 100 de români care răspund la întrebări, ci sunt 100 de jurați cu experiență muzicală. 100 de specialiști din zona muzicală, oameni care știu să cântărească un act artistic din multe puncte de vedere.

Ce îți place cel mai mult la acest proiect?

Ideea că nu ne mai bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 jurați... aici avem 100! 100 de păreri, 100 de așteptări, 100 de idei. Greu de mulțumit, greu de convins... dar și dacă reușești, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!

Nu te apuci și tu de cântat? Ai avut câteva experiențe muzicale.

Am avut câteva experiențe de joacă, dar nu m-am luat niciodată în serios. Avem în România oameni talentați, care merită scoși în fața, numai de mine n-avea lumea chef să mă vadă behăind pe scenă...

Cum te descurci la filmări cu problemele de sănătate?

Am o hernie de disc ce mă sâcâie, nici de dormit nu dorm prea bine, dar... am disciplina unui sportiv de performanță. Dacă e ceva de făcut... facem. Și ne văităm după.

Soția ta și fetița au rămas în țară?

Namiko e prea mică pentru a călători cu ea, mai ales că e cu treabă, nu cu vacanță. Fetele sunt acasă, iar socrii mei, părințîi mei, sor'mea și mulți prieteni o ajută pe Andreea când e nevoie. Soția mea e foarte tare, îi și place și-i și iese foarte bine treaba asta de mămică…

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net