Cabral Ibacka: «Andreea se descurcă cu bebeluşa, când nu sunt acasă, e ca o rachetă»

Ultima actualizare:
Andreea, soţia lui, este topită după bebeluşa Namiko (3 luni)
Andreea, soţia lui, este topită după bebeluşa Namiko (3 luni)

Difuzat în fiecare seară de la ora 20.00, la PRO TV, show-ul „Cântă acum cu mine”, prezentat de Cabral Ibacka (41 de ani), va intra de duminică (3 martie) în casele românilor.

Vedeta tv ne-a dezvăluit amănunte despre noul show, despre „Ce spun românii?”, cealaltă emisiune pe care o prezintă, precum şi despre fiicele lui.

Click!: Cum e să prezinţi şi „Cântă acum cu mine”, şi „Ce spun românii?”

Cabral Ibacka: Proiectele nu se „ceartă” între ele. Ambele sunt pentru familie şi pentru relaxare. Te uiţi şi faci diverse prin casă, curat şi te simţi bine. Lumea se uită în continuare la „Ce spun românii?”, ceea ce mă bucură, deşi acolo e bătaie mare, deci proiectul continuă.

Ce îţi place la noul proiect şi cum va fi show-ul?

E simplu şi de efect, spectaculos şi surprinzător. E vesel, se râde mult. Şi se cântă şi mai mult. Acum nu mai sunt 100 de români care răspund la întrebări, sunt 100 de juraţi cu experienţă muzicală care cântă sau nu cu cel de pe scenă. Ideea că nu ne mai bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 juraţi... aici avem 100! 100 de păreri, aşteptări şi idei. Greu de mulţumit, greu de convins... dar şi dacă reuşeşti, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!

E prima oară când ai două proiecte în paralel?

Am mai avut proiecte în paralel, deşi evit de obicei. Am jucat în seriale şi eram la „PoveŞtiri” (Acasă TV) şi „Uite cine dansează!” (PRO TV). Îmi place să mă concetrez 100% pe ce am de făcut şi prea mult timp petrecut pe ecran dăunează.

Pot apărea şi problemele de sănătate, aşa cum ai avut cu spatele...

N-au legătură cu filmările pentru că la mine a fost altceva. Problemele cu spatele au venit de la sport, am făcut mişcare şi m-am oprit brusc... E bine să nu faci prea mult. Şi ciocolata când e prea multă, ţi se taie. Trebuie să păstrezi o limită şi să mai vină şi alţii din spate. Suntem noi ăştia câţiva care facem totul de 20 de ani şi nu mai vine nimeni nou.

Care e legătura ta cu muzica, în afară că ai rappăit în câteva melodii şi că prezinţi „Cântă acum cu mine”?  

Eu pun lucrurile cap la cap, nu vreau să cânt, nu vreau să fiu “Vocea”. Când ai un platou întreg de televiziune plin de oameni care clar au legătură cu muzica, tu ce treabă să mai ai...

Ai avut tot felul de proiecte şi ai fost actor în câteva seriale TV...

E mult spus că am fost actor... Am furat meserie cât m-a dus capul să fur de la nume mari: Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Carmen Tănase, Gheorghe Visu şi mulţi alţii. Şi de la Strunilă sau Dragoş Bucur am furat meserie... Cât m-a dus pe mine capul, că, dacă eşti cu ochii şi urechile deschise, poţi lua ceva bun de la oricine de pe lumea asta. Când zici că ai învăţat, atunci începi să te prosteşti.

Alexander White, Andrei, Dana Dorian, Lili Davies şi Rusty
Alexander White, Andrei, Dana Dorian, Lili Davies şi Rusty

Ai prezentat până şi reality-show-uri. Ai ce să faci în plus în televiziune?

Probabil că n-am făcut meteo. Şi nu-mi doresc să fac pentru că n-aş fi credibil. Sunt uşor influenţabil de vreme, muzică şi colegi. La „Meteo” trebuie să fii foarte metodic şi eu nu sunt, sunt „fiul haosului”.

Anul trecut ai devenit tată a doua oară. Cum e să o iei de la capăt?

E altfel, dar foarte mişto şi mă bucur că Andreea este o mamă extrem de relaxată.

Apropo, actoria ţi-a adus-o pe Andreea, pentru că voi v-aţi cunoscut la filmările pentru „Inimă de ţigan”...

Bine zis. Şi nimic în viaţă nu e întâmplător. Dar în acelaşi timp nu ştiu dacă ceva e făcut să se întâmple sau cumva am făcut noi să se întâmple.

O ajuţi pe Andreea cu micuţa Namiko, cu masa, cu băiţa şi toate cele?

Acum sunt în perioada filmărilor, facem băiţa împreună, dar sunt chestii pe care le facem seara. Pe timpul zilei se descurcă ea, fata e ca o rachetă!

Inoke, fiica ta cea mare, ce face?

E bine, are 16 ani, îşi face studiile, îi place limba engleză şi este o fire foarte puternică. Cere sfaturi când trebuie, însă la vârsta asta nu mai cere nimic.

Mai ai timp pentru tine?

Timpul liber urmează. Voi termina de filmat acest sezon din „Ce spun românii?” şi după aceea voi sta acasă cuminte. Sunt stăpân pe programul meu, deşi, când am filmări, s-a terminat cu programul meu liber.

Ei sunt cei cinci juraţi-surpriză din cei 100!

Juriul emisiunii, cei 99 alături de Loredana, e unul pestriţ cu juraţi surpriză. Travestiţi, doamne colorate sau profesoare de canto, solişti sau actori, toţi fac parte din acest show de zile mari. 

Dana Dorian a lucrat în presă, iar acum e profesor de canto şi a colaborat cu mulţi tineri de la show-urile de talente. Prezenţe colorate sunt travestiţii Rusty şi Alexander White. „Numele meu în buletin e Roman Albu George Alexandru. M-aş descrie ca o persoană foarte deschisă, cu chef de viaţă şi foarte colorată. Am simţit de mic că sunt diferit, dar nu am făcut ceva ca să fiu la fel cu ceilalţi”, spune Alexander în allistmagazine.com. 


    Alexander White, Andrei, Dana Dorian, Lili Davies şi Rusty
Alexander White, Andrei, Dana Dorian, Lili Davies şi Rusty

Lili Davies e una dintre cele mai apreciate cântăreţe underground din Londra, dar şi o prezenţă efervescentă în show-ul „All Together Now” (BBC). Ea a fost mâna dreaptă a lui Geri Halliwell (ex-Spice Girls) în show-ul britanic. La „Cântă acum cu mine”, ea va sta chiar lângă Loredana, şefa juriului. „Emisiunea a unit oameni din domenii diferite şi cred că va naşte multe colaborări muzicale interesante pe viitor. În timpul filmărilor, atmosfera a fost uimitoare, mi-a plăcut foarte mult energia oamenilor”, spune Lili Davies. 

Andrei Ciopec, actor din serialul „Triplusec”, e un alt personaj interesant care a devenit cunoscut odată cu difuzarea filmului la PRO TV.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net