Cabral și Andreea se tachinează cu numele copilului. Ce propunere haioasă a avut Namiko

Ultima actualizare:

    Namiko și Cabralfoto: Instagram
Namiko și Cabralfoto: Instagram

Cabral nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit tată de băiat! Prezentatorul Pro TV, care mai are două fete, din căsnicii diferite însă, este mândru tare de primul său moștenitor de sex masculin.

Acum așteaptă ca soția să părăsească maternitatea și să meragă să înregistreze bebelușul. Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au purtat negocieri intense în aceste zile, în privința numelui pe care-l va purta primul lor băiețel.

Cabral: "Se negociază încă"

„Atunci când devii tată se schimbă tot. Eu, de la început, eram sigur că o să facem tot o fată, m-am obișnuit să fac fete. Avem un nume de trei ani ales, de când am ales numele pentru Namiko, atunci am pus și un nume de băiat, că nu știam ce aveam. Eu militez pentru numele de Ragnar (n.r. personaj din serialul Vikingii), dar se negociază încă! Băiatul acum doarme, e liniștit, dar eu sunt singur că atunci când îl voi lua acasă nu va mai fi așa, va zice: <țeapă, fraiere!> Prin câte trece o femeie în sarcină, noi bărbații nouă luni am plânge, am face văleleu! Aia mică e foarte fericită, încercăm să facem să fie mică gelozia când vine băiatul acasă, că se trezește cu concurență și nu-i convine”, a spus Cabral, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Cabral a spus pe rețelele sociale și ce ideea a avut Namiko legat de numele frățiorului:

"Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: – Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a povestit Cabral.

image
image
image
image
image
image
Dana Săvuică și-a arătat noii sâni pe Instagram
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png