Cabral și Andreea se tachinează cu numele copilului. Ce propunere haioasă a avut Namiko

Ultima actualizare:

    Namiko și Cabralfoto: Instagram
Namiko și Cabralfoto: Instagram

Cabral nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit tată de băiat! Prezentatorul Pro TV, care mai are două fete, din căsnicii diferite însă, este mândru tare de primul său moștenitor de sex masculin.

Acum așteaptă ca soția să părăsească maternitatea și să meragă să înregistreze bebelușul. Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au purtat negocieri intense în aceste zile, în privința numelui pe care-l va purta primul lor băiețel.

Cabral: "Se negociază încă"

„Atunci când devii tată se schimbă tot. Eu, de la început, eram sigur că o să facem tot o fată, m-am obișnuit să fac fete. Avem un nume de trei ani ales, de când am ales numele pentru Namiko, atunci am pus și un nume de băiat, că nu știam ce aveam. Eu militez pentru numele de Ragnar (n.r. personaj din serialul Vikingii), dar se negociază încă! Băiatul acum doarme, e liniștit, dar eu sunt singur că atunci când îl voi lua acasă nu va mai fi așa, va zice: <țeapă, fraiere!> Prin câte trece o femeie în sarcină, noi bărbații nouă luni am plânge, am face văleleu! Aia mică e foarte fericită, încercăm să facem să fie mică gelozia când vine băiatul acasă, că se trezește cu concurență și nu-i convine”, a spus Cabral, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Cabral a spus pe rețelele sociale și ce ideea a avut Namiko legat de numele frățiorului:

"Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: – Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a povestit Cabral.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net