Cabral: „Sunt destule curve pe lumea asta”

Ultima actualizare:

    Vedeta a scris un text pentru bărbații care cred că sunt înșelațiFoto: Arhiva personală
Vedeta a scris un text pentru bărbații care cred că sunt înșelațiFoto: Arhiva personală

Cabral (38 de ani) a publicat pe blogul personal o serie de sfaturi pentru bărbații care cred că sunt înșelați de iubitele lor. Textul este unul ironic, în care vedeta le spune „masculilor” să se gândească mai bine înainte să le acuze pe femei că sunt niște „curve”. Soțul Andreei Ibacka (30 de ani) este foarte activ în mediul online, iar mesajele scrise de el pe internet sunt foarte apreciate de fani.

„Până să faci ceva, stai puțin cu mine de vorbă. Știu, toți prietenii tăi ți-au povestit cum o curvă nenorocită le-a frânt inima la un moment dat. Știu, mulți spun că e plin de nenorocite. Femei nenorocite care nu prețuiesc decât banii, hainele și mașinile. Profitoare pentru care sentimentele nu-s decât monede de șantaj. Știu, mulți dau din mână a lehamite și-ți spun să n-ai încredere, să fii tot timpul conștient că te face, să o vezi întotdeauna așa cum e...o curvă profitoare”, așa începe textul pe care Cabral l-a dedicat bărbaților de pretutindeni, pe blogul lui personal.

„Așteaptă să dovedești că te înșală”

În următoarele rânduri, vedeta le explică „masculilor” să aibă grijă cum se comportă cu femeile și să fie mai atenți la ce le spun prietenii legat de relațiile lor eșuate: „Știi...dar ei sunt niște băieți răniți. Și dacă stai cu ei de vorbă, dacă-i descoși, dacă ai iscusința să-i faci să vorbească...vei vedea că mulți dintre ei și-au bătut joc singuri de relațiile lor. Da, sigur, sunt destule curve pe lumea asta. Dar trebuie să fii sigur că te înșală înainte să-i spui. Trebuie să fii sigur că ce faci tu acum nu e cumva doar o manifestare a faptului că te uimește și pe tine cât de puternice au devenit sentimentele tale pentru ea. (....) Așteaptă să dovedești că te înșală. Până atunci iubește-o. Așteaptă să dovedești că te înșală. Abia apoi părăsește-o. Acum stai jos, bea o bere cu mine, Ioane, ce naiba te-a apucat?!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net