Cabral va deveni tată pentru a doua oară. Ce lecţie importantă o va învăţa pe fiica sa


    Cabral şi Andreea vor deveni părinţii unei fetiţe la finalul lunii noiembrie Foto:Arhivă personală
Cabral şi Andreea vor deveni părinţii unei fetiţe la finalul lunii noiembrie Foto:Arhivă personală

Cabral (41 de ani) va deveni tată la sfârşitul lunii noiembrie, căci soţia sa, Andreea. urmează să aducă pe lume o fetiţă. Prezentatorul, care şi-a serbat ziua de naştere pe 4 octombrie, este nerăbdător să o strângă în braţe pe fiica sa şi să îi ureze bunvenit în familie.

Cabral, prezentatorul emisuunii "Ce spun românii" doreşte cu orice preţ să îşi păstreze energia caracteristică şi refuză să lase trecerea timpului să-şi pună amprenta asupra optimismului său debordant. Recent, prezentatorul a scris pe blogul său personal că este la fel de neastrâmpărat şi de energic ca atunci când a devenit pentru prima tată, în urmă cu 16 ani în urmă. 

Dacă Andreea este foarte emoţionată căci va deveni pentru prima dată mamă, Cabaral este un pic mai relaxat, căci a trecut deja prin experienţa creşeterii unui copil, el având o fată pe nume Inoke din prima sa căsătorie cu Luana. 

Andreea Ibacka va aduce pe lume o fetiţă
Andreea Ibacka va aduce pe lume o fetiţă

Cabral a acordat un interviu publicaţiei Libertatea în care a răsouns întrebprilor privind rolul său de tată. Aşa cum era de aşteptat, răspunsurile au fost comice şi pline de optimism. El a mărturisit că îşi va învăţa fiica să îţi asume riscuri, căci, din punctul său de vedere este mai bine să încerci şi să pierzi decât să nu ai curajul să acţionezi, iar apoi să regreţi. "Așa că mai bine te arunci cu capul înainte, decât să pierzi timpul degeaba", a mărturisit acesta. 

Recent, Andreea Ibacka a vorbit despre sarcina sa şi a mprturisit că a simţit că va deveni mămică. Ea deţine un blog personal unde împărtăşeşte cu prietenii virtuali evenimentele cele mai importante din viaţa ei şi a soţului său. 

Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral se mândreşte cu fiica lor, Inoke, o adolescentă de o frumuseţe răpitoare
Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral se mândreşte cu fiica lor, Inoke, o adolescentă de o frumuseţe răpitoare

„Cumva, am simțit că sunt însărcinată chiar dinainte de a-mi face primul test de sarcină. În cazul meu, cel puțin, câteva semnale discrete au apărut încă din primele zile de sarcină. Probabil ai mai citit treaba aceasta..imediat după ce rămâi însărcinată sunt șanse ca formele să se rotunjească ușor pe ici – pe colo, să te mai înțepe una – alta. Dincolo de stările pe care noi, femeile, ni le-am putea induce. Însă mi-am făcut primul test de sarcină înainte să-mi împărtășesc suspiciunile. Valeleu, acele 3 minute de așteptare..Cele mai lungi minute din viața unei femei. Un montain rousse de emoții, fără plăcuțe de frână. POZITIV!”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal. 

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
FOTO Valer Kovacs
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg