Caddy de la B.U.G. Mafia, internat de urgență în spital. A suferit un infarct

Dragoș Neagu (47 de ani), pe numele de scenă Cadillac sau Daddy Caddy, unul dintre membrii trupei B.U.G. Mafia, a suferit un infarct și este internat în spital. Anunțul a fost făcut de colegii de trupă, într-o postare pe pagina oficială de Facebook. Artistul se află sub supravegherea medicilor.

image

O stare de oboseală accentuată

Caddy a ajuns la spital după ce a acuzat o stare de oboseală accentuată, în ultima perioadă. Investigațiile au stabilit că artistul a suferit un infarct, iar medicii l-au internat pentru investigații suplimentare.

Solistul se află de marţi în grija medicilor și va rămâne internat în perioada următoare.

Caddilac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare”, au precizat cei de la BUG Mafia.

„Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, este mesajul publicat de cei de la BUG Mafia.

bug mafia jpg

La solicitarea medicilor, în perioada ce va urma, Caddy va trebui să evite efortul, drept urmare nu va putea onora concertaele planificate, mai precizează trupa.

Sâmbătă, 28 octombrie, trupa va concerta în formulă restrânsă (Uzzi și Tata Vlad) în cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj-Napoca.

Cea mai longevivă trupă

B.U.G. Mafia e cea mai longevivă și iubită trupă de rap românească, iar numele trupei B.U.G. Mafia este un acronim de la Black UnderGround.

În 1993, Caddy, împreună cu Tata Vlad (zis și Tataee) au fondat trupa Bucharest UnderGround, devenită BUG Mafia, iar un an mai târziu lor li se alătura și Uzzi.

Piesele lor au zeci de milioane de vizualizări pe youtube.

Cei trei au avut nume diferite de scenă la început: Tataee era Doom și a devenit apoi Mr. Juice, Caddy era Klax 187, iar Uzzi - Drama.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net