Cadoul otrăvit al Dianei Munteanu pentru fostul soț, care a făcut 40 de ani

image
Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au făcut nuntă mare la Palatul Snagov, în 2007foto: arhiva Click!

Diana Munteanu (38 de ani) a ales o zi specială pentru a face publică prima ei relație după divorțul de fostul fotbalist Caludiu Niculescu. Deși se zvonea de luni bune că se iubește cu un puști de bani gata, Diana a recunoscut acest lucru abia marți, chiar înainte de ziua de naștere a fostului soț.

Diana Munteanu a încheiat ”oficial” perioada de ”doliu” după divorțul de Claudiu Niculescu. Întâmplător sau nu, vedeta de televiziune a ales să facă publică relația cu Bogdan Nemțeanu (26 de ani), cunoscut cu pseudonimul Bi în lumea copiilor de bani gata ai Capitalei, cu numai două zile înainte ca fostul său soț să împlinească 40 de ani.

Diana a publicat marți, 21 iunie, pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de noul ei iubitanunțându-și fanii că este pregătită să primească toate lucrurile frumoase pe care i le rezervă viitorul. La două zile distanță, fostul ei soț le mulțumea, tot pe contul personal de Facebook, prietenilor care l-au felicitat de ziua de naștere.

Click! a anunţat în exclusivitate, în septembrie 2014, vestea care a tulburat lumea mondenă: Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu au divorţat. Se pare că „de vină” ar fi fost infidelitatea lui Claudiu. Niculescu şi Munteanu s-au cunoscut în 2005, chiar de Paşte, într-un grup de prieteni comuni. Doi ani mai târziu au făcut nunta cu mare fast la Palatul Snagov, în prezenţa a peste 300 de invitaţi. Naşi de cununie le-au fost soţii Borcea, Mihaela şi Cristi, pe atunci un cuplu solid. Un an mai târziu, familia lui Claudiu şi a Dianei s-a mărit, odată cu venirea pe lume a băiețelului lor, David Cristian.

image
DIana Munteanu, alături de fiul ei din casătoria cu Claudiu Niculescu

Puștiul celor doi își sărbătorește ziua de naștere vineri, 24 iunie, iar Diana i-a urat ”La mulți ani!” într-un mod foarte simpatic. Vedeta a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare alături de David, îmbrăcat în echipamentul echipei naționale de fotbal.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub oana zavoranu png
image png
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg