Câinele Ancăi Badiu, în blană de şinşila de 1.500 €

Ultima actualizare:

    Căţeluşa Bijou nu  va îngheţa de frig,  căci Anca Badiu i-a  cumpărat o grămadă  de haine groase
Căţeluşa Bijou nu va îngheţa de frig, căci Anca Badiu i-a cumpărat o grămadă de haine groase

Cântăreaţa Anca Badiu nu se uită la bani atunci când trebuie să cumpere accesorii pentru câinele ei minuscul, Bijou (7 ani). Şi, cum medicii veterinari recomandă ca în această perioadă câinii mici să fie bine îmbrăcaţi, solista i-a asigurat căţeluşei sale o garderobă de invidiat.

Cum vine frigul, vedetele posesoare de câini de talie mică scot hainele groase de la naftalină. De departe, cea mai dotată este căţeluşa Ancăi Badiu, un chihuahua simpatic.

“Bijou a mea are de toate! Haine de iarnă, rochiţe, pălării, chiloţei, hamuri din piele ecologică”, ne spune Anca Badiu (36 de ani), mândră de “zestrea” pe care i-a făcut-o căţeluşei sale.

Hainele pentru Bijou sunt aduse din America sau din Italia: “Când am fost în State, anul trecut, i-am cumpărat foarte multe haine. La fel şi din Milano. Sunt numai haine de firmă, din materiale de bună calitate. I-am cumpărat şi cizmuliţe, şi adidaşi”, ne-a mai dezvăluit cântăreaţa. 

Bijou are şi chiloţei, şi căciuli

Pentru un pulover luat din SUA, de exemplu, ea a scos din buzunar 70 de dolari, iar pe cea mai recentă achiziţie, un ham special cumpărat din Milano, Anca a plătit 100 de euro. Piesa de rezistenţă, însă, este o geantă de transport din... blană de şinşila: “Am comandat-o aici, în Bucureşti, la o casă de blănuri, după un model care mi-a plăcut. Am mai făcut şi două gulere, tot din şinşila”, ne spune solista.

Iar preţul a fost unul pe măsură, în jur de 1.500 de euro. Medicii veterinari o laudă pe Anca pentru grija pe care i-o poartă căţeluşei şi ne-au mai dat câteva sfaturi utile.

“În sezonul rece e recomandat ca proprietarii de câini de talie mică, gen bichon, chiuahua, yorkshire terrier, să îşi îmbrace animăluţele, deoarece acestea sunt mai sensibile la frig. Sunt recomandate hainele din bumbac 100%, ori cele vătuite sau gen polar. Atenţie, însă! A se evita hainele care au elastic prin care să se fixeze pe picioare, deoarece câinii pot face stază, vor avea probleme la circulaţia sângelui”, a declarat pentru Click! Georgiana Năstase, medic veterinar la “Blue Point Vet”.

Şi alte vedete şi-au înfofolit patrupedele de talie mică

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net