Călin Geambaşu a răbufnit după ce a fost acuzat că şi-a făcut nunta gratis


    Călin GeambașuFoto: arhivă personală
Călin GeambașuFoto: arhivă personală

S-au schimbat rolurile! Călin Geambaşu a devenit din acuzator, acuzat. Fostul elev al Şcolii Vedetelor l-a confruntat pe patronul unui local din Capitală, care l-a făcut de râs public. Alexandru Codrea a scos la iveală detalii de la nunta artistului, dar se pare că proprietarul restaurantului a cam încurcat borcanele.

Călin Geambașu duce un război cu părinţii pe care îi denigrează ori de câte ori are ocazia, dar de data aceasta a venit şi rândul lui să dea socoteală. El a fost prezent în emisiunea prezentată de Dan Capatos unde a răspuns acuzaţiilor aduse de Alexandru Codrea, fostul patron al unui local  din Herăstrău unde artistul şi-ar fi făcut nunta cu Lavinia. Asupra vedetei planează suspiciuni că după eveniment nu şi-ar fi achitat datoriile.  


    Călin Geambaşu i-a explicat patronului că este o confuziefoto: captură Antena 1
Călin Geambaşu i-a explicat patronului că este o confuziefoto: captură Antena 1

”Am stabilit un preţ împreună cu el, meniul costa 40-50 de dolari. Eu i-am cerut un avans de 20-30% din preţ. Avansul nu a fost achitat şi au zis că va fi achitat integral. La finalul evenimentului am zis că ne facem socotelile, însă ei au zis că este prea târziu. Când am vorbit despre plata meniurilor, a zis că nu le va plăti pe toate pentru că nu au fost atâţia invitaţi. La acea întâlnire, Călin Geambaşu, care consumase câteva pahare, a ridicat glasul şi m-a ameninţat că este vedetă şi îmi alungă clienţii. Socotind 40 de dolari la cei 50 de dolari meniul, atunci pot spune că am pierdut 2.000 de dolari”, a spus Codrea la Antena 1.  

În replică, Gemabaşu a negat informaţiile. El a spus că evenimentul lui a avut loc la Clubul Petrolistului, nicidecum în Herăstrău. La localul din parc, Geambaşu a fost doar naş la nunta lui Costin Craioveanu cu Mihaela Cernea, ex-Class. El şi Lavinia sau aflat în postura de părinţi spirituali. Şi mama lui, pe care artistul o numeşte «barza toxică», a confirmat printr-un SMS că nunta a fost plătită de Petre Geambaşu. Artistul a anunţat că îl va acţiona în judecată pe Codrea pentru acuzaţiile nefondate. 

Călin Geambaşu s-a însurat cu Lavinia în 2002, dar a pus punct mariajului cinci ani mai târziu, în 2007. Fosta soţie a păstrat numele artistului, căci cei doi au rămas în relaţii bune. Călin are un copil pe care i l-a dăruit logodnica Angi.   

mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
foto1 la sfinxB jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png