Călin Geambașu, dezvăluiri uluitoare la 10 ani de la moartea Mălinei Olinescu

Călin Geambașu consideră că s-a mușamalizat adevărul privind moartea colegei sale, Mălina Olinescu, despre care s-a spus că s-a sinucis pe 12 decembrie 2011. Artistul este supărat că Doina Spătaru, în cei 10 ani, nu a venit să facă lumină cu un certificat INML bazat pe autopsie.

Călin Geambașu, Mălina Olinescu și Doina Spătaru / Foto: arhivă
Călin Geambașu, Mălina Olinescu și Doina Spătaru / Foto: arhivă

Un act medical aruncă în aer cazul morții Mălinei Olinescu! Călin Geambașu (45 ani) a citit certificatul de la INML, ce a venit la câteva luni după ce Mălina Olinescu a căzut de la balcon și pe care el l-a văzut cu ochii săi. Artistul subliniază că solista nu s-a sinucis, ci a fost un accident în urma unei depresii. Călin este ferm convins că Mălina a confundat patul cu balconul, mai ales că erau papucii puși la marginea balconului.

Teoria este susținută de raportul de la INML, care nu exclude această ipoteză. Acesta consideră că trebuie să se afle adevărul, ca memoria Mălinei să fie reabilitată și o roagă pe mama regretatei cântărețe să arate certificatul de la INML și să facă lumină privind tragedia din decembrie 2011. 

Călin Geambașu crede că Mălina Olinescu nu s-a sinucis

Călin Geambașu și Mălina Olinescu au fost prieteni la cataramă. / Foto: arhivă
Călin Geambașu și Mălina Olinescu au fost prieteni la cataramă. / Foto: arhivă

Mai mult, se pare că la momentul respectiv, artista își întrerupsese tratamentul și refuzase internarea, după cum se constată din actul medical eliberat de medic, la o săptămână după moartea solistei, act pus la dispoziție de Călin Geambașu

"Doina a făcut cel mai grav lucru cu putință; și după 10 ani de la decesul fiicei refuză să facă public certificatul INML, apărut după câteva luni de la moartea Mălinei, act ce ar aduce lumină în toată nebuloasa generată de șocul de moment. Face asta fiindcă acel act o inculpă moral. Mălina urma un tratament pentru depresie (ceva uzual în zilele noastre, nu ceva grav), iar acele pastile ar fi putut să-i provoace efectul hipnotic ce a condus-o înspre eroarea de a confunda patul cu balconul. Exact așa scrie acolo (două pastile de somn + echivalentul a două beri), cum iau în mod uzual piloții, de exemplu, atunci când sunt nevoiți să adoarmă "la comandă", între zboruri, schimbând fusuri orare și continente", a declarat Călin Geambașu, în exclusivitate pentru Click!

Cântărețul susține că Mălina nu arăta a persoană care dorește să își ia viața și că ea abia își terminase de renovat apartamentul. "Vă trimit imagini cu Mălina cu doar o lună înainte de deces, imagini rare, cântând în emisiunea lui Dan Bittman, DANUTZ SRL. Ăsta era tonusul Mălinei cu doar o lună înainte de momentul fatidic. Tot ce ține de adevăr, pe unii îi deranjează foarte tare, de parcă adevărul ar fi un lucru rău. Mălina tocmai își terminase de renovat integral apartamentul, cu puține zile înainte de deces. Nimic nu anunța "moartea", ci existau doar planuri de viitor, de viață. Eram fix între concertele din decembrie, iar cu numai câteva luni înainte filmasem vreo 80 de videoclipuri ce sunt și astăzi pe YouTube și se vede data încărcării lor. Păstrarea amintirii corecte a Mălinei o interesează mai puțin decât disculparea prin tăinuire", consideră Călin. 

Călin Geambașu și Mălina Olinescu au cântat de nenumărate ori împreună. / Foto: arhivă
Călin Geambașu și Mălina Olinescu au cântat de nenumărate ori împreună. / Foto: arhivă

Călin Geambașu, acuzații la adresa Doinei Spătaru

"În realitate, nici până azi nu există o certitudine a celor întâmplate, în afară de raportul INML. Doina tăinuiește în mod deliberat aspectele ce o inculpă pentru neglijență morală și chiar acționară. Raportul INML este un act cu valoare concretă finală, elberat în urma anchetei demarate de Poliție. Noi toți am 'sinucis-o' pe Mălina, prin păreri inițiale greșite, sub imperiul șocului momentului, fiindcă efectiv așa s-au trezit unii să lanseze ipoteze vremelnice înainte să ajungem noi acolo, prietenii, familia. Noi și Doina am ajuns după vreo două ore, când deja cei prezenți lansaseră aceste zvonuri cu valoare de certitudine. Le-am preluat și noi, crezând că cineva a văzut ceva clar. Ni s-au livrat idei panicarde și ni s-au pus întrebări 'la sigur'. În realitate, nici până azi nu există o certitudine a celor întâmplate, în afară de raportul INML care ne-a spus lucruri precise abia după câteva luni. Acel raport o inculpă moral pe Doina, cea care pozează în "mama suferindă". Ca părinte, ca mamă, primul lucru ar fi fost să îmi iau responsabilitatea pe umeri și să clarific măcar ce poate fi clarificat, în urma unei expertize precise. Păstrarea amintirii corecte a Mălinei o interesează mai puțin decât disculparea prin tăinuire", mai adaugă Călin Geambașu. 

Artistul mai spune și că Doina Spătaru nu s-a lăudat cu performanțele artistice ale fiicei sale.  "În 1996, la concert Sala Polivalenta - Școala Vedetelor, primea Discul de Aur pentru albumul lansat Doina "cam uita". Mălina a lansat doar cu Școala Vedetelor câteva albume (plus zeci de emisiuni, premii și concerte mari), iar in 1997, Mălina si-a lansat si album personal. Tot în 1997, la Cerbul de Aur, Mălina a concurat pe aceeași scenă cu Christina Aguilera și paradoxal, a câștigat Mălina (juriul era internațional). Nu prea am auzit-o pe Doina să povestească amplu despre așa rezultate ale fiicei sale. Voi?  În pofida tuturor bucuriilor și greutăților vieții pe care le ducem cu toții, asa arăta Mălina, cu doar câteva luni înainte de tragedie; tocmai filmasem aprox. 80 de videoclipuri ce există pe YouTube încă din acel 2011, o performanță încă neegalată de altcineva ca nivel de anduranță (nu e o părere, sunt fapte concrete, datate). De ce Doina ascunde aceste performanțe splendide ale Mălinei?", încheie Călin Geambașu tirada de comentarii pe baza acestui subiect.

Mălina Olinescu s-a stins în 2011

Mălina Olinescu și Călin Geambașu / Foto: captură TVR
Mălina Olinescu și Călin Geambașu / Foto: captură TVR

În decembrie 2011 o știre-șoc cutremura România. Solista de muzică ușoară Mălina Olinescu s-a prăbușit de la etajul 6 al blocului în care locuia și a murit! Tragedia s-a petrecut la trei decenii după ce și tatăl ei, Boris Olinescu, a murit în aceleași împrejurări.

Mălina Olinescu, fiica solistei Doina Spătaru, a debutat la ”Școala vedetelor” (TVR), iar în 1998 a reprezentat România la concursul Eurovison cu piesa ”Mi-e dor de tine”, competiţia desfăşurându-se în Marea Britanie, la Birmingham. Ea a obţinut atunci şase puncte şi s-a clasat pe locul 22.

Artista era pe val din punctul de vedere al carierei, așa că fanii ei au suferit în șoc atunci când au aflat că vedeta s-a sinucis. Artista s-a prăbușit pe caldarâm, în noaptea de 11 spre 12 decembrie 2011, de la etajul 6 al blocului de lângă Gara de Nord, unde locuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net