Călin Geambașu, în lacrimi! Drama prin care trece de ani buni: „Înainte să moară, m-a rugat să ...”

Ultima actualizare:

Călin Geambașu spune că probabil cel mai dificil an din viața sa a fost acela în care și-a pierdut bunica, femeia care l-a crescut și căreia îi spunea mamă. Tot în același an, 2007, a divorțat de soția lui, Lavinia. 

Călin Geambașu, alături de tatăl său, Petre Geambașu
Călin Geambașu, alături de tatăl său, Petre Geambașu

Pentru Călin Geambașu, viața nu a fost prea roz. În afară de neînțelegerile cu tatăl său, Petre Geambașu, în urmă cu ceva ani, artistul a traversat unul dintre cei mai grei ani din viața sa. I-a murit bunica și totodată a luat decizia de a divorța.

„Anul 2007 a fost unul dintre cei mai grei ani din viața mea. Mi-a murit "Mama", Bunica mea cea sfântă, și totodată am luat și decizia dureroasă de a divorța de Gaga, singura femeie pe care am luat-o de soție, Lavinia Geambașu. Am fost fragil în acel an, însă au fost lângă mine prietene și prieteni care m-au sprijinit să depășesc momentul dificil." Mama" , înainte să moară, m-a rugat un singur lucru: să nu plâng după moartea ei, dar să nu o uit.

A doua parte a rugăminții o respect și azi cu sfințenie. Prima parte a rugăminții însă, i-am încălcat-o și într-o seară am bușit puternic în plâns și i-am cerut iertare sufletește că nu i-am respectat complet dorința, dar efectiv îmi era foarte dor de ea și realizam că am rămas fără omul care mi-a fost alături toată viața, zi de zi, din fragedă pruncie", a mărturisit pentru Click!, cu lacrimi în ochi, Călin Geambașu. El și-a dorit ca această să nu urce la ceruri în momentele în care se află peste hotare. S-a rugat intens la Dumnezeu pentru acest lucru, iar dorința i-a fost îndeplinită. 

Călin Geambașu, alături de bunica lui
Călin Geambașu, alături de bunica lui

„Chiar dacă a fost atât de greu acel acel an 2007, Dumnezeu a fost bun cu mine și atunci. Îl rugam mereu să nu mi-o ia pe Mama când voi fi plecat pe undeva în străinătate, să apuc să-mi iau rămas bun de la ea, să o mai îmbrățișez o dată. Mi-a ascultat ruga întocmai: când Mama s-a prăpădit, tocmai mă întorsesem dintr-o vacanță prelungită în mai multe țări... Îi mulțumesc pios că mi-a ascultat această dorință puternică! M-am îmbrățișat cu Mama ultima oară și știam amândoi că e finalul.", a mai declarat acesta.

Pe 22 februarie ar fi fost ziua bunicii sale. În 2001, i-a dedicat acesteia un album. Artistul nu a trecut neobservată ziua de naștere a bunicii sale care l-a crescut, dar care s-a stins din viață mai repede decât a dorit. El a publicat un mesaj emoționant pe Facebook. „Nu m-a adus pe Lume, dar m-a purtat zi de zi în coș până la vârsta buletinului. Nu era bogată, dar mi-a dăruit tot ce avea pentru a putea porni pe drumul muzical al vieții, vânzându-și unica ei garsonieră pentru a achita datoria familiei pentru niște echipamente de studio pe care le păstrez cu dragoste și în ziua de azi, în memoria ei. Niciodată nu mi-a arătat că vreun efort ar fi prea mare pentru ea, chiar dacă mă ducea și mă aducea aproape zilnic de la școală cât eram pici (vreo 10.000 de pași măsurați cu aplicațiile de azi). ", a scris el pe Facebook. 

Călin i-a scris bunicii pe mormânt cuvinte pline de dragoste și i-a mulțumit pentru că l-a crescut. „Mama, de la tine am învățat ce înseamnă sacrificiul și dăruirea totală oferite prin afecțiunea fără limite de timp sau noțiune de oboseală. Ești ființa în sufletul căreia am găsit cel mai încăpător și protector loc din Lume. Amintirea privirii tale mereu plină de bunătate îmi este model pentru cum să fiu, să simt și să iubesc. Ce însemni tu pentru mine îi ofer și yo lui DaviN zilnic. Îți mulțumesc, Mama! Tu ești pacea mea, oriunde ai fi. Adorm seara gândindu-mă la tine, așa cum era melodia noastră și așa cum ți-am scris cu mâna mea și pe mormânt. Te iubesc! ", a menționat el. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net