Călugăriţa-demon de la «Vocea României», mai tare în audiență decât sânii Roxanei Vancea

image
Alma Boiangiu a întors trei scaune, însă a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă

Vineri, 14 septembrie, s-a dat iar o mare bătălie pe audienţe, de data aceasta, între PRO TV, cu „Vocea României”, şi Kanal D, cu „Exatlon”. Cei care au câştigat au fost cântăreţii, semn că sânii şi tatuajele Roxanei Vancea, abia venită în concurs, nu i-au impresionat pe telespectatorii care se aflau cu telecomanda în mână.

Ediţia cu numărul 3 din „Vocea României” a fost plină de poveşti uluitoare, aşa că telespectatorii au cam lăsat televizorul pe PRO TV, uitând că la Kanal D Roxana Vancea (33 de ani) tocmai îşi făcea intrarea la “Exatlon”, show filmat în Republica Dominicană. Asta s-a văzut şi la audienţe, căci PRO TV a fost lider pe toate targeturile. De exemplu, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, PRO TV a înregistrat 8.5 rating şi 28.2 share, iar Kanal D, cu “Exatlon”, un rating de 4 şi un share de 13.2, conform datelor furnizate de Kantar Media. Una dintre poveştile de la “Vocea” a fost cea a surorii solistei Ioana Ignat, Mădălina, care nu a trecut însă mai departe. Juraţii nu au ştiut ce s-a întâmplat pe scenă şi s-au dus în culise să vadă pe cine au refuzat. Şi nu le-a venit să creadă când au văzut a cui soră era, Irina Rimes spunând că tocmai vorbiseră despre Ioana Ignat, cea care a lansat hitul „Doar pe a ta”, cu Edward Sanda. Iar Andra a îmbrăţişat-o şi a rugat-o să îi ierte.

Din păcate, Mădălina nu a trecut mai departe, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre Alma Boiangiu (26 de ani), cea care a mers în echipa lui Chirilă. Tânăra, care a avut şi o emisiune la TVR 2, a ajuns actriţă la Hollywood şi acum poate fi văzută în cinematografele de la noi în filmul de groază „The Nun: Călugăriţa: Misterul de la Mănăstire”, unde o joacă pe călugăriţa-demon. Pentru acest proiect a filmat în România, alături de Demian Bichir, Taissa Farmiga şi Ingrid Bişu. 

image
Superba brunetă este de nerecunoscut în filmul de groază în care joacă o călugăriţă-demon

În timp ce actriţa cucerea publicul cu vocea ei, la Kanal D se desfăşura Roxana Vancea, cea mai nouă membră a echipei „Faimoşilor”, de la “Exatlon”, care a venit cu forţe proaspete în Republica Dominicană. Profa de fitness arăta senzaţional în bustiera roşie, mulată pe sânii ei imenşi, iar la probe s-a descurcat onorabil. Dar iată că vineri românii au avut mai mult chef de muzică decât de sport.

image
Roxana Vancea, cu pieptul la înaintare, la “Exatlon”

Fosta iubită a lui Oţil a intrat şi ea la «Exatlon»

În aceeaşi seară de vineri, când Roxana Vancea a intrat în competiţie, s-a alăturat echipei „Războinicilor” o altă concurentă sexy. Este vorba despre Diana Senteş, fosta iubită a lui Dani Oţil, tânăra fiind antrenor de aerobic şi pilates. „Numele meu este Diana, am 28 de ani. În prezent sunt antrenor într-un club din Bucureşti. -Mi-am dorit foarte mult să ajung la Exatlon”, s-a prezentat aceasta în momentul intrării în competiţie. Diana Senteş şi Dani Oţil s-au iubit anul trecut, ea fiind prima femeie cu care matinalul de la Antena 1 s-a afişat după despărţirea de Mihaela Rădulescu.

image
Diana Senteş şi Dani Oţil s-au iubit anul trecut

“Ne vedem, dormim împreună, atât cât îi permite şi lui timpul. Mă trezesc foarte devreme când sunt cu el, aud ceasul cum îi sună. Ne bem cafeaua împreună, după care fiecare la treaba lui. Suntem la început, este o relaţie normală”, ne declara Diana anul trecut.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Ligia Deca  INQUAM Photos George Calin jpg
WhatsApp Image 2022 10 03 at 18 16 17 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg