Cancerul i-a provocat dureri cumplite. Szobi Cseh, de pe patul de spital: "Sunt sătul, nu mai pot"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Considerat cel mai mare cascador al României, Szobi Cseh a murit vineri dimineaţa, după o lungă luptă cu o boală neiertătoare, la vârsta de 71 de ani.

Diagnosticat în 2012 cu mielom multiplu şi o tumoare la coloana vertebrală, o formă de cancer rară care i-a măcinat sistemul osos, "Buză de iepure" nu s-a dat bătut şi a făcut tot posibilul să iasă învingător.

A fost din nou internat anul trecut, în stare gravă, la spitalul Fundeni. A fost transferat la Victor Babeş, unde a început un tratament pentru boală.

Din omul odată optimist şi hotărât să lupte până în ultima clipă cu boala, Szobi Cseh părea complet înfrânt. De pe patul de spital, el a recunoscut că nu mai poate să ţină piept cancerului. "Sunt sătul şi nu mai pot face faţă bolii!", a declarat cascadorul pentru România TV. "Acum sunt şi paradit de la mii de găuri pe care mi le-au dat, e normal, ca sistem el se retrage nu ma vrea, nu mai vrea. Chiar nu mai pot, nu mai pot sunt sătul nu mai pot", a mai spus el.

Soarta i-a surâs însă. În iulie 2013, credea că s-a vindecat şi a fost externat. Spera că a terminat cu boala, mai ales că toate analizeze i-au ieşit bine pe atunci.

"M-au sunat marţi de la spital şi mi-au dat veşti extraordinare. Eu într-o săptămână termin cu boala! Sunt în limite normale. Vin să vă sparg faţa la toţi! Ce credeaţi, că o să mor?", a declarat pentru Click!, în vara anului trecut, cascadorul.

Nu a fost să fie însă. Szobi Cseh a murit la Fundeni, din cauza cancerului cu care s-a luptat în ultimii doi ani. Surse apropiate lui au declarat că "Buză de iepure" se ţinea tare şi nu dădea semne că sfârşitul e aproape.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
7 dita von teese casa 7 jpg jpeg
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
Banner Natalia Guberna png
Kate Middleton înmormântare Prințul Philip foto Getty Images (3) jpg
440786466 7446706332064342 4683663588134894571 n jpg
Banner Stefan Bănică Stela Enache
image
actualitate.net
image
actualitate.net