Când era copil, Mircea Badea dorea să devină gunoier. Fotografii inedite

Mircea Badea și a convins părinții să i aducă o surioară  Așa a venit pe lume Naty jpeg
Când era copil, Mircea Badea dorea să devină gunoier. În această fotografie este împreună cu sora sa, Naty Badea

Realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, Mircea Badea (44 de ani) are o carieră în media de 25 de ani. Însă, când era copil voia să devină gunoier și musafir. Puțini știu că celebrul slogan ”Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul” nu fost inventat de Mircea Badea.

Mircea Badea este acum binecunoscut, hulit de unii, simpatizat de alții. Oricum, temele pe care le dezbate el la emisiunea ”În gura presei” sunt comentate de toată lumea, a doua zi. Sunt 14 ani de când Mircea Badea realizează emisiunea ”În gura presei” la Antena 3, doar el și o măsuță.

Puțini știu că celebrul slogan ”Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul” pe care Mircea Badea îl spunea la sfârșitul emisiunii nu este invenția lui. A fost inventat de sora sa Naty Badea, special pentru emisiunea fratelui ei.

Mircea Badea a debutat în media în 1993, la Radio Total”, după ce a absolvit Liceul de Informatică şi Facultatea de Cibernetică din Bucureşti. A devenit foarte popular în cuplu cu Teo Trandafir și după ce a demonstrat în direct că poate să facă sfoara pe două scaune.

Când era foarte mic, Mircea Badea dorea să devină gunoier sau musafir jpeg
Mircea Badea și-a schimbat părerea despre gunoieri și a spus că vrea să se facă musafir

image
Mircea Badea și-a schimbat părerea despre gunoieri și a spus că vrea să se facă musafirFOTO: Click!

Însă, când era foarte mic, Mircea Badea dorea să devină gunoier. ”Când dispărea din fața blocului, mama lui începea să îl caute pe traseul mașinii de gunoi. Mircea era mic și era fascinat cum se răstoarnă tomberoanele”, ne-a povestit un apropiat.

După câțiva ani, Mircea Badea și-a schimbat părerea despre gunoieri și a spus că vrea să se facă musafir. ”Când aveau musafiri sau familia pleca într-o vizită, Mircea era fericit. Putea mânca multe dulciuri și nu îl certau părinții dacă făcea vreo boacănă. I s-a părut că a fi musafir este o meserie bună”, ne-au povestit aceleași surse.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg