Când începe Exatlon 2019. Mario Fresh şi atleta Andreea Arşine, în echipa Faimoșilor

Mario Fresh se numără printre concurenții Exatlon 2019 jpeg
Mario Fresh se numără printre concurenții Exatlon 2019foto: Kanal D

Click! a avut dreptate! Ieri, 6 ianuarie, vă anunţam că "ginerele" Andreei Esca se află printre concurenţii Faimoşi care vor participa la "Exatlon 2019", iar azi, 7 ianuarie, postul de televiziune Kanal D a confirmat oficial. Un alt nume anunţat este cel al atletei Andreea Arşine.

“Exatlon 2019” își aruncă din nou în lupta Faimoșii și Războinicii, odată cu începerea celui de-al treilea sezon al show-ului! Exatlon 2019 începe din 12 ianuarie, de la ora 20.00, şi va fi difuzat patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marți. Miza concursului este premiul de 100.000 de euro, dar şi trofeul "Exatlon 2019".

Andreea Arşine (30 ani) și Mario Fresh (19 ani), acesta din urmă anunţat în exclusivitate de Click!, se numără printre cei 20 de concurenți care vor ajunge în îndepărtată Republica Dominicană. Vor face parte din echipa Faimosilor. Andreea Arşine este una dintre cele mai de succes atlete din România, practică atletismul de la vârsta de 8 ani și are în spate 11 ani de performanțe. Născută în Botoșani, Andreea Arşine a câștigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioană națională, internațională și balcanică la atletism, a participat și la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la proba 20 km marș). „«Exatlon» chiar este pentru mine o provocare. E un pachet întreg, fizic și psihic. Sunt obișnuită să câștig, nu am acceptat de-a lungul vieții mele locul II sau III, cumva cred că am fost predestinatată să câștig, dar știu să și pierd, am învățat și asta”, spune Andreea Arşine despre participarea ei la „Exatlon”, dar și despre atitudinea ei în față unei competiții.

image
Atleta Andreea Arșine se află și ea printre Faimoși

Mario Fresh (19 ani), iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, se află deja în Republica Dominicană, pentru reality-show-ul "Exatlon 2019", care va începe din 12 ianuarie, la Kanal D. Mario Fresh sau fiul adoptiv al lui Alex Velea, așa cum mai este el numit, pentru că a fost luat sub aripa-i protectoare de celebrul solist, este pasionat de fitness și a reușit să-și transforme total corpul la sala de sport. „Sunt un tip competitiv și îmi doresc să descopăr care îmi sunt limitele. În muzică nu am pierdut de multe ori, de aceea «Exatlon» va fi pentru mine o adevărată provocare. Îmi doresc să rezist în competiție cât mai mult. Nu sunt un sportiv de performanță, dar vreau să mă autodepasesc”, a declarat Mario Fresh.

Cine este Beatrice Olaru, marea câștigătoare Exatlon sezonul 2

Drăghia şi-a luat apartament nou cu banii de la «Exatlon»

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
iulia albu
meghan markle harry regina jpeg
comisia europeana
Atac nuclear FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub chirilă esca arsinel png