Când începe noul serial „Vlad” la PRO TV

Ultima actualizare:

    Serialul "Vlad" are o distribuție de excepțiefoto: PRO TV
Serialul "Vlad" are o distribuție de excepțiefoto: PRO TV

„Vlad”, un nou serial de acţiune, cu multă intrigă, suspans şi actori chipeşi în rolurile principale, este gata să înceapă la PRO TV. Acesta se numeşte „Vlad” iar, conform scenariului, telespectatorii vor avea parte de întâmplări aşa cum numai în filmele de acţiune americane au mai văzut.

Aşteptarea va lua sfârşit din 25 februarie, de la ora 20.30, când PRO TV va aduce în casele românilo povestea lui „Vlad”, un bărbat puternic și dornic de răzbunare, nevoit de circumstanțe să își țină ascunsă adevărata identitate. „Vlad” este primul serial românesc realizat la standarde cinematografice și este realizat ca variantă modernă a poveștii contelui de Monte Cristo. „În serialul «Vlad», oricine se poate regăsi: oricine a iubit, a fost trădat, a reușit, a fost bogat și sărac, oricine crede că există o a doua șansă. Este o poveste de care noi toți avem nevoie, să ne deconectăm, sa ne regăsim și, de ce nu, să ne motivăm. Bucurați-vă de această poveste și fiți alături de noi din 25 februarie!", a spus Adrian Nartea, actorul care îl interpretează pe Vlad în noul serial de la Pro TV. Serialul spune povestea lui Adrian, care în urma înscenării unui jaf ajunge la închisoare, evadează și își schimbă identitatea devenind Vlad, un bărbat sigur pe el, bogat și dornic de răzbunare.

Serialul "Vlad" va începe din 25 februarie, la PRO TV
Serialul "Vlad" va începe din 25 februarie, la PRO TV

Serialul „Vlad”, în cifre

Această producție a fost coordonată de regizorul Jesus del Cerro (“Cu un pas înainte”, “Naşa”, “Contra timp”, “Mamaia” etc) și a reprezentat o adevărată desfășurare de forțe: 6 luni de filmări, 140 de actori principali și secundari, 100 de locații din țară și din străinătate, peste 20.000 de kilometri străbătuți de echipă și de actori, aproximativ 2700 de ore de filmări și peste 10.000 de ținute schimbate. Serialul a fost filmat cu 2 camere Alexa Amira, acestea fiind folosite în special în realizarea marilor producții cinematografice.

Serialul "Vlad" este regizat de Jesus del Cerro
Serialul "Vlad" este regizat de Jesus del Cerro

Cine sunt actorii principali din serialul „Vlad”

Adrian/Vlad este interpretat la începutul serialului, dar şi în amintirile personajelor, de Anghel Damian (27 de ani), pe care îl ştiţi din serialul „Îngeri pierduţi”, difuzat în trecut de postul Acasă. După ce acesta îşi schimbă identitatea, rolul va fi interpretat de Adrian Nartea (37 de ani), pe care îl ştiţi din mai multe seriale precum „La Bloc”, „FastFood” sau „Fetele marinarului”. Fost manechin, Nartea a fost prezentatorul mai multor show-uri de televiziune, iar în 2017 a participat la reality-show-ul „Fort Boyard”. Cei care l-au trădat în serial sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz, pe care îl ştiţi din seriale precum “Lacrimi de iubire”, “Iubire ca în filme”, “Narcisa sălbatică” şi din juriul de la “Te cunosc de undeva”) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea, “De ce eu”, “Câini” şi “Coborâm la prima”).

În alte roluri îi veţi vedea pe Olimpia Melinte (“Selfie”), Diana Sar, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Ion Haiduc, George Piștereanu (“Eu când vreau să fluier, fluier”), Victoria Răileanu (“Daria, iubirea mea”), Ștefan Iancu (“Naşa”, “În umbra serafimilor) sau Monica Bârlădeanu. După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare. Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sărăcuțu este sora Elizei în serial, Roxana. Și ea este o persoană extrem de importantă în viața lui Vlad, care a fost în permanență folosită de tatăl lor pentru a pune presiune emoțională asupra surorii ei.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net