Când începe noul sezon Masterchef cu noii juraţi

image
Ei sunt noii juraţi Mastercheffoto: Pro Tv

La Pro Tv se încing din nou cuptoarele în această toamnă. Un nou sezon al show-ului culinar Masterchef cu cei trei noi juraţi la pupitru va debuta pe 9 septembrie, de la ora 22.30.-

Oameni cu experiențe și caractere diferite, veniți din toate colțurile României, dar și din străinătate, sunt pregătiți să-și demonstreze abilitățile culinare, pasiunea și talentul pentru gătit la Masterchef. Mizele sunt foarte mari, iar Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și artistul și expertul în vinuri Cosmin Tudoran vor decide soarta celor care au venit cu un singur vis, să obțină un șorț MasterChef. Sunt doar 18 locuri în bucătăria MasterChef și, pentru a obține unul dintre ele, concurenții vor intra într-o competiție acerbă încă din momentul zero al preselecţiilor. Titlul de MasterChef România 2019 vine la pachet cu marele premiu, în valoare de 50.000 euro. Emoţii au nu doar condurenţii, ci şi juraţii, fiind în premieră în această postură. 

Ce spun cei trei juraţi Masterchef

“Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viață și de emoție! Nu poți găti dacă nu pui emoție și pasiune în mâncare. Le voi oferi șorțul concurenților care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, a spus Chef Joseph Hadad. Din concurent a devenit jurat. Este vorba despre Silviu Chelaru, unul dintre bucătarii care vor juriza farfuriile concurenţilor .“Vreau să văd determinare fără niciun compromis. Întotdeauna există o scuză în cazul în care nu ai gătit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun într-o farfurie și vei primi șorțul”, a spus Chef Silviu Chelaru. “Farfuria perfectă trebuie să trimită mesajul corect către creier de la prima mușcătură. Asta este ceea ce caut: concurenți care vor crea gustul suprem”, a declarat Cosmin Tudoran. 

maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horia tecau jpg
varf de lance vechi de 2 000 de ani FOTO MJI jpg
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg
image
image
image
image
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg