Când reîncepe "Bravo, ai stil"! Se pregăteşte sezonul 2

simeon stalpnicul png
Cei patru jurati se pregătesc să-şi reia locurile din 23 ianuarieFoto: Kanal d

Fashionistele care au urmărit cu sufletul la gură emisiunea-concurs "Bravo, ai stil" nu vor sta prea mult fără criticile şi sfaturile celor patru juraţi. Show-ul revine din 23 ianuarie cu cel de-al doilea sezon. Finala din 17 decembrie şi-a desemnat prima câştigătoare în persoana Silviei Popescu. Tânăra a obţinut 50,9 la sută din voturile publicului.

Sâmbătă seară a avut loc finala show-ului "Bravo, ai stil" şi deja telespectatorii aşteaptă cel de-al doilea sezon. Între timp, fanii emisiunii se consolează cu cele mai bune ediţii, difuzate în aceste zile în reluare de Kanal d. Aşteptarea nu va fi prea mare, pentru că sezonul al doilea al emisiunii va începe pe 23 ianuarie 2017 la Kanal D. "Eu, în 2016, am scris pe un caiet ce vise am. Acesta a fost mai măreţ şi s-a îndeplinit. Am scris să apar în reviste de modă. Primul semn a fost când am primit o laudă într-o revista de la Maurice. Am îndrăznit să visez mai mult. Ăla a fost doar începutul. Sora mea mi-a spus să particip la această emisiune, apoi m-a dat afară din casă. A zis că am prea multe haine. Nu m-am gândit la premiu, dar nu voi dona. Vreau să investesc în mine ceva cu poză. E primul meu proiect. Am mai lucrat la 35 de ani, vreo 9 luni. Apoi am plecat”, a spus Silvia, câştigătoarea "Bravo, ai stil!", a doua zi după ce a fost desemnată învingătoare.

Tinerele care se vor aventura în această competiţie vor defila prin faţa celor patru juraţi, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Iulia Albu şi Răzvan Ciobanu.  

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
cub theo rose png
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota