Când revine „Fructul oprit” şi ce personaj va fi rănit în accident

image
Ruxandra Ion este creatoarea celor mai de succes telenovele românești

Ultimul episod din sezonul al doilea, al serialului “Fructul oprit”, a ţinut 2,2 milioane de români în faţa micului ecran, la Antena 1, dar s-a şi încheiat dramatic şi într-o notă de suspans. Un accident teribil se pare că va da peste cap vieţile protagoniştilor. Iată când va reveni „Fructul oprit” la Antena 1!

Telespectatorii serialului “Fructul oprit” au rămas în suspans şi stau cu sufletul la gură pentru a afla continuarea poveştii. Ultimul episod din sezonul al doilea, difuzat în decembrie anul trecut, a adus în fața publicului momente neașteptate, dezvăluiri importante și răsturnări de situație care vor schimba radical viața protagoniștilor. Toate acestea vor fi reluate din 16 ianuarie, de la ora 20.00, la Antena 1, când serialul “Fructul oprit” se întoarce din vacanţă.

Cum s-a încheiat sezonul al doilea din „Fructul oprit”

La aproape șase ani de la moartea tatălui, Ana Caragea (Cristina Ciobănașu) află adevărul despre părintele său și descoperă o altă față a lui pe care nu o cunoștea. Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) își deschide sufletul în fața ei și îi spune povestea lui. Ea află astfel că din cauza tatălui său, el a fost încarcerat pe nedrept, dar și alte lucruri care distrug imaginea pe care o avea construită despre propriul părinte, printre care și faptul că a stat în calea fericirii dintre mătușa ei - Margareta (Ana Ciontea) și Marius Cristescu.

Aflat la masa de Crăciun, alături de părinții lui, Ioan (Vlad Gherman) decide să-i dea o șansă tatălui său. “Am o femeie pe care o iubesc, am o familie care mă susține, ce aș putea să-mi mai doresc? Am toate motivele să fiu fericit de Crăciun și vreau să sărbătorim împreună!”, le spune el Magdei (Maia Morgenstern) și lui Marius Cristescu. În plus, vestea pe care Ana i-o dă lui Ioan îl aduce pe acesta în culmea fericirii. “O să avem un copil!”, îl anunță ea. “Este cel mai fericit Crăciun din viața mea”, mărturisește Ioan, cu lacrimi în ochi.

Cine va fi rănit în accidentul de maşină de la finalul sezonului doi din "Fructul oprit"?

Sonia (Michaela Prosan) ia o decizie importantă și alege să nu se căsătorească religios cu Adrian (Bogdan Albulescu). “Aleg să fiu fericită!”, îi anunță Sonia pe invitații veniți la eveniment. Îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă, Sonia fuge cu Alex, hotărâți fiind să-ți trăiască povestea de iubirea. “Te iubesc!”, îi declară el.  Cei doi opresc pe marginea unui drum, coboară din mașină, iar acolo Alex o cere în căsătorie pe femeia iubită: “Sonia Baicu Popovici, vrei să fii soția mea în fața lui Dumnezeu până când moartea ne va despărți?”. Pe același drum însă, Mihai, aflat în stare de ebrietate, conducea cu viteză! Click! a aflat că personajul accidentat este Alex (Petru Păun), care va avea mult de tras, conform scenariului.

image
Ruxandra Ion este creatoarea celor mai de succes telenovele româneștifoto: arhivă personală

Ruxandra Ion mai pregăteşte un proiect-bombă

Celebra “mamă a telenovelor”, producătoarea Ruxandra Ion, a dat lovitura cu acest proiect. “Fructul oprit” a prins încă de la primul sezon datorită poveştii şi a distribuţiei. Se ştie că Ruxandra Ion a lansat o mulţime de proiecte de top, precum “Numai iubirea”, “Inimă de ţigan” sau “Pariu cu viaţa”, difuzate în trecut, de postul Acasă. Acum se aude că producătoarea pregăteşte un alt proiect surpriză, iar echipa ţine secret scenariul noii poveşti, dar şi actorii din rolurile principale. Deja s-au făcut primele castinguri şi au fost ochiţi câţiva actori pentru rolurile principale. Filmările vor începe la începutul verii.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Ceremonia depunerii jurământului de investitură a ministrului Educației Ligia Deca la Palatul Cotroceni FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
Nicusor
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda