Când revine serialul «Vlad» și în ce țară se va mai difuza. PRO TV a vândut licența

Ultima actualizare:

    Sezonul al II-lea din serialul “Vlad” de la PRO TV se filmează din varăfoto: PRO TV
Sezonul al II-lea din serialul “Vlad” de la PRO TV se filmează din varăfoto: PRO TV

Povestea din VLAD devine internațională: bTV, cea mai urmărită televiziune din Bulgaria, a achiziționat de la PRO TV licența pentru a difuza serialul VLAD! Povestea cu Adrian Nartea, Emilian Oprea și Olimpia Melinte va reveni luna aceasta și pe micile ecrane din România.

Începând de luna aceasta, televiziunea bTV a achiziționat licența VLAD pentru a difuza trei sezoane din serialul care a captivat publicul din România. “Au fost multe persoane care au spus că VLAD a fost pariul PRO TV pentru anul 2019. Eu sunt de părere că un pariu nu este un risc atunci când ai cărți foarte bune în mână. Cu toții ne dorim să câștigăm. VLAD este rezultatul unui efort susținut al echipei, iar noi, PRO TV, suntem mai mult decât norocoși să avem una dintre cele mai puternice și dedicate echipe de producție. Faptul că primim aprecieri sau că VLAD devine serial internațional nu este decât o dovadă suplimentară a muncii acestei echipe fantastice. Sperăm că povestea lui VLAD va primi aceeași apreciere și în alte piețe”, a spus Antonii Mangov, Senior Programming Executive PRO TV.

Publicul din Bulgaria este pe cale să cunoască personajele captivantului serial și să urmărească evoluția poveștii din faimoasa producție românească. În același timp, telespectatorii din România sunt gata să afle ce se întâmplă în noul sezon al serialului, care va începe din 24 februarie la PRO TV! Serialul Vlad a debutat la PRO TV pe 25 februarie 2019 și a înregistrat audiențe uriașe

Citește și:

Cum s-a schimbat viața lui Adrian Nartea după serialul «Vlad»: «Voiam să-mi iau fetele şi să ne mutăm»

Cum arată soţiile şi iubitele celor mai sexy actori din serialul "Vlad"

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net