Când se întoarce Mirela Boureanu Vaida la „Mireasă pentru fiul meu”

Ultima actualizare:

    foto: arhiva personală
foto: arhiva personală

Ultima parte a anului trecut a fost unul plin pentru prezentatoarea reality show-ului „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Mirela Boureanu Vaida a ales să nu se mai întoarcă la emisiunea pe care o prezenta, însă Click! îţi spune când va reveni pe micile ecrane.

Mirela Boureanu Vaida (34 de ani) nu va sta pe bară prea mult timp. Se aude că vedeta va reveni abia în sezonul următor la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, unde fanii o aşteaptă cu nerăbdare. Acest lucru se va întâmpla spre toamnă, atunci când îi va expira și contractul Paulei Chirilă, semnat pe un singur sezon.

Însă, până atunci, Mirela nu va sta degeaba, căci va avea multă treabă. Are blogul său unde scrie noutăţile din viaţa ei, se ocupă în continuare de cei doi copii ai săi, Carla şi Vladimir Alexandru, are spectacole la teatrul Constantin Tănase din Bucureşti şi se aude că va fi invitată specială la o nouă emisiune de la Antena 1.

S-ar părea că Mirela Boureanu Vaida va face parte din echipa sezonului 11 a showului „Te cunosc de undeva”, care va fi difuzat tot la Antena 1, cel mai târziu din luna februarie sau din martie, când vor începe filmările noului sezon al emisiunii. „Mirela este încântată că va face parte din acest show pentru că are o voce extraordinară, ştie să danseze şi a făcut audienţă cu toate emisiunile care i s-au dat pe mână. Este încântată de acest nou proiect la care va participa, este o producţie pe care o apreciază mult şi abia aşteaptă să înceapă filmările”, ne-a povestit o sursă din apropierea vedetei. Astel că, fanii Mirelei pot fi fericiţi că vedeta lor preferată se va întoarce la lucru foarte repede pe micile ecrane şi nu îi vor mai duce dorul prea mult.     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net