Cândva dormeau în cimitir şi în gări, acum au bolizi de lux

Ultima actualizare:

    Liviu Guţă conduce un Mercedes de 100.000 de euro
Liviu Guţă conduce un Mercedes de 100.000 de euro

Manelistul Liviu Guţă, actorul Vasile Calofir, bucătarul Nicolai Tand şi solistul de muzică populară Radu Ille strălucesc în lumina reflectoarelor, însă nu vor uita niciodată anii în care s-au chinuit să-şi facă un rost în viaţă. Au fost zile în care au dormit sub cerul liber, căci nu aveau bani de cazare. Ei sunt, de departe, cel mai bun exemplu că orice vis poate deveni realitate cu ambiţie şi cu multe sacrificii.

Liviu Guţă (36 de ani), unul dintre  maneliştii de top, se mândreşte cu maşina lui, un Mercedes în valoare de 100.000 de euro: “Asta nu e maşină, e navă spaţială! Merge singură, nu mă scoate de pe bandă, am masaj în scaun, ba chiar ştie şi unde trebuie să parcheze. Îşi alege singură locul, calculează distanţa dintre maşini şi se opreşte. Am nouă senzori exteriori pentru parcare. Eu doar apăs pe un buton şi o las să-şi facă treaba”, ne-a spus Liviu. Nu va uita însă niciodată lunile în care a dormit într-un lagăr de refugiaţi din Viena. Avea doar 22 de ani: ”Îmi pierdusem libertatea, stăteam toată ziua în clădire. Dimineaţa trebuia să ieşim la apel, ne dădeau câte trei mese pe zi, cam aceeaşi mâncare, ciorbă, puţină carne, pilaf şi multe lactate. Cred că am băut tone de lapte, mi se luase, nici acum să nu-l văd. Ne lăsau, la prânz, câte două ore, să ne plimbăm prin curte. I-am învăţat pe toţi macao, jucam cărţi pe ţigări, adidaşi, câştigam mereu. Iar pe la orele 20.00, după ce musulmanii îşi spuneau  rugăciunile de seară, eu mă urcam pe patul lui Sebi şi, cu un microfon improvizat, cântam muzică populară şi manele. Dansau toţi, se distrau, devenisem popular, eram răsfăţat de toţi!”.

Vasile Calofir are un Mercedes de 50.000 de euro
Vasile Calofir are un Mercedes de 50.000 de euro

Cât îl priveşte pe actorul Vasile Calofir (46 de ani), care a debutat în telenovela „Numai iubirea”, conduce tot un Mercedes, de 50.000 de euro, fiind surprins, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, alături de câţiva prieteni, în trafic. A trecut însă şi prin necazuri, la 20 de ani: „Am sosit în Bucureşti cu o hârtie de zece mii de lei vechi, aia roşiatică. Atât a avut maică-mea să-mi dea. Şi cu o geantă cu nişte haine, două bucăţi mari de brânză, nişte slănină, două pâini şi o baionetă din 1916. Câteva luni am dormit în Gara de Nord. Nu ştiam pe nimeni, n-aveam pe nimeni aici”, a spus el. Acum, are agenda de lucru plină: “În luna decembrie am 26 de showuri pe care le organizez, le prezint, le fac conceptul de la un capăt la altul. Am jucat în roluri episodice în “Vlad” şi “Mangaliţa” însă visul meu este să fiu prezentator al unei emisiuni de televiziune, căci coprezentator am mai fost la “Dănutz – S.R.L”, ne-a mai povestit Calofir.  El face însă şi alte investiţii: ”Nu mai vreau maşină nouă, ci apartamente, ca să le închiriez, deşi am deja două case şi în ianuarie aş vrea să-mi mai cumpăr unul într-un complex de apartamente”.

Nicolai Tand şi-a luat un Land Rover Discovery de 48.000 de euro
Nicolai Tand şi-a luat un Land Rover Discovery de 48.000 de euro

O poveste de viaţă impresionantă a avut şi Nicolai Tand (45 de ani), celebrul bucătar de la Antena 1, care şi-a cumpărat o maşină marca Land Rover Discovery, în valoare de 48.000 de euro. Nicolai este născut în Maramureş, în satul Rozavlea,  iar o vreme a locuit în Franţa, la Paris, unde, din păcate, a fost nevoit să doarmă pe stradă: ”Am plecat din România la 20 de ani, ca să-mi ajut mama. Am dormit prin case părăsite, prin maşini şi am mâncat pe la biserici”, spunea Nicolai. 

Radu Ille: «În cimitir mă simţeam în siguranţă, era cald!»

Radu Ille are o maşină de peste 20.000 de euro
Radu Ille are o maşină de peste 20.000 de euro

Şi Radu Ille (49 de ani) a trecut prin multe necazuri, până să devină artist. A lucrat ca miner, la Vulcan, iar la 22 de ani dormea pe unde apuca: ”Mă întrebau unii dacă nu mi-a fost frică să dorm în cimitir. Păi, de cine să îmi fie? Mi-am zis unde să dorm, ca să-mi fie cald. Acolo mă simţeam în siguranţă. Era cald, frumos”, a menţionat el într-un interviu pentru Antena Stars. Radu nu se laudă însă cu maşina lui, în valoare de peste 20.000 de euro, pozându-se, alături de soţie şi de cei doi copii ai lor, Răducu (14 ani) şi Maria ( 5 ani), doar în timp ce se află la volan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net