Candy e istorie! Giulia, Cream şi Selena nu vor să mai refacă trupa

Claudia Pavel, Giulia Anghelescu Huidu şi Elena Vasilache, alias Selena, nu au renunţat la muzică nici după destrămarea trupei Candy, în 2003, după doar trei ani de concerte. Între timp, au cochetat şi cu lumea filmului, însă cel mai bun rol li se pare cel de mămici. Cele trei soliste ne-au vorbit despre viaţa de familie, dar şi despre cea profesională.

Pe vremea când trupele A.S.I.A., Andre şi Exotic erau la putere, iată că alte trei fete frumuşele şi talentate dădeau din coate pentru a-şi face loc în lumea muzicală. Este vorba despre formaţia Candy, adică Giulia Anghelescu Huidu (33 de ani), Claudia Pavel (33 de ani) şi Elena Vasilache (32 de ani), alias Selena, care au devenit celebre, în perioada 2000-2003, cu piesele “Lasă-mă în pace” sau “Sunt fata care îţi place”. 

Vă mai amintiţi de cele trei puştoaice care dădeau lovitura acum 18 ani  cu piesele «Lasă-mă în pace» sau «Sunt fata care îţi place»?
Vă mai amintiţi de cele trei puştoaice care dădeau lovitura acum 18 ani cu piesele «Lasă-mă în pace» sau «Sunt fata care îţi place»?

Giulia ne-a povestit despre începuturile formaţiei: “M-am dus să înregistrez un album solo la Laurenţiu Duţă şi el m-a întrebat dacă nu vreau să fac parte dintr-o trupă de fete. Deşi nu m-a încântat la început ideea, am fost de acord în cele din urmă să le cunosc pe fete”.

Întrebată dacă s-au gândit să refacă trupa, solista ne-a mărturisit: “Acum sunt mamă, soţie, fac vlog, nu mai văd necesar să lansez o piesă pentru că trebuie. Când îmi va plăcea ceva cu adevărat, se va întâmpla”.

Cântăreaţa s-a şi reprofilat, debutând anul acesta ca actriţă, în pelicula “Faci sau taci” a lui Iura Lucaşu. 

Pasiunea pentru cinematografie avea să o îmbrăţişeze şi fosta ei colegă de scenă, Claudia Pavel: “Lucrez la o piesă, am planuri, însă nu se ştie când o voi lansa.Am jucat în filmul  «Terapie pentru crimă». Când m-am întors din America, acum 4 ani, era o idee să refacem trupa, însă Giulia era însărcinată şi a murit ideea. Dar niciodată să nu spui niciodată, totul este posibil în lumea asta”.

În ceea ce o priveşte pe Selena, artista s-a mutat la Londra, unde cântă împreună cu trupa “Hot Cassandra”, joacă în filme şi face teatru: “Şi în ţară am apărut în câteva telenovele de la Acasă TV”, ne-a dezvăluit simpatica blondină cu strungăreaţă.

Deşi au rămas în lumea show-biz-ului, cele trei cântăreţe se văd foarte rar, mai ales că două dintre ele sunt mămici. Giulia Anghelescu are doi copii cu Vlad Huidu, Antonia (6 ani) şi Eduard (3 ani), iar Cream are un băieţel simpatic foc, Noah (6 ani), cu americanul Jeremy.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png