Cântă de Revelion cu medicamentele-n buzunar!

Ultima actualizare:

    Leo va cânta la un local de pe Valea  Prahovei. Din cauza suferinţei,  el nu poate sta mult timp în picioare,  aşa că va cânta pe un scăunel. Gabriel Cotabiţă iubeşte atât de  mult muzica, încât urcă pe  scenă chiar dacă medicii l-au  avertizat că din cau
Leo va cânta la un local de pe Valea Prahovei. Din cauza suferinţei, el nu poate sta mult timp în picioare, aşa că va cânta pe un scăunel. Gabriel Cotabiţă iubeşte atât de mult muzica, încât urcă pe scenă chiar dacă medicii l-au avertizat că din cau

Cei doi monştri sacri ai muzicii româneşti au interdicţie de la medic să susţină concerte, însă, cum nu pot sta departe de scenă, vor cânta şi de Revelion, cu pastilele-n buzunar. Gabriel va trebui să se îmbrace gros, căci are probleme cardiace, iar Leo trebuie să se ferească de fumul de ţigară, deoarece are cancer la plămâni.

Gabriel Cotabiţă (60 de ani) şi Leo Iorga (51 de ani) au avut mari probleme de sănătate, anul acesta, dar nu se dau bătuţi şi, spre surprinderea medicilor, ei au urcat pe scenă şi în perioada de convalescenţă. Cum, de Revelion, concertele sunt plătite regeşte, cu mii de euro, iar ei au nevoie de bani de medicamente, Gabi şi Leo au acceptat să susţină recitaluri. Cotabiţă, care în luna mai a suferit un stop cardio-respirator, la sala de sport, iar timp de trei luni a zăcut pe patul de spital, a bătut palma pe 5.000 de euro cu organizatorii spectacolului de pe 31 decembrie, programat în Piaţa Mare din Sibiu, anunţându-se un regal al “greilor” muzicii uşoare.Alături de Gabriel, vor mai urca pe scenă şi alţi artişti, precum celebrul solist italian Francesco Napoli, Adrian Daminescu, Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu şi Adrian Romcescu. Medicii nu sunt deloc încântaţi de decizia lui Gabriel, care are implantat un stimulator cardiac, de a cânta în aer liber, deoarece riscă un nou infarct, din cauza temperaturilor scăzute, a emoţiilor, dar şi a efortului. El însă le-a spus apropiaţilor că se va îmbrăca gros, că va bea ceaiuri calde şi că, după show, va intra într-un cort încălzit.Nici Leo Iorga, diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar, şi care a suferit în trei ani patru operaţii (n.r. - la plămâni, la suprarenale, dar şi două pe creier) nu va asculta sfatul medicilor şi, în loc să stea acasă, la gura sobei, va pleca alături de trupa lui Pact, pe Valea Prahovei, pentru un show plătit cu aproximativ 2.000 de euro: “Leo  va susţine un recital la un local, încă suntem în tratative, el vrea să cânte într-un hotel unde să mai şi rămână câteva zile, ca să se poată odihni. Organizatorii îl vor feri însă de fumul de ţigară, dar şi de frig”, ne-a declarat impresara lui, Florenţa Marin.

Cu ajutorul lor s-au pus pe picioare!

Pe data de 8 mai 2015, Gabriel Cotabiţă a căzut ca secerat la sala de sport, în timpul unui antrenament. A fost internat la Spitalul de Urgenţă, iar timp de aproape o lună a stat în comă. Nimeni nu se mai aştepta ca solistul să revină la o viaţă normală, dar iată că miracolul s-a produs. El a recunoscut că n-ar fi trecut peste acest necaz, fără ajutorul fetelor lui, Aela (32 de ani) şi gemenele Eliza şi Milena (26 de ani).

Ele îl ajută şi acum, după externare, însoţindu-l la spectacole sau la restaurant. Cât îl priveşte  pe Leo, şi acesta este destul de răsfăţat. Pe de-o parte de soţia Paula, pe de cealaltă de impresara Florenţa Marin, care îi este şi iubită. Cele două femei sunt în mare război şi, cât solistul a stat internat, amanta a avut interzis în clădire, fiind păzit cu străşnicie, ca o leoaică, de nevastă.

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg