Cântăreața Alessia și fiul ei, duși în carantină: «Copilul meu a fost traumatizat. Am mai luat și amendă 1.000 de lei»


    Cânăreața Alessia și fiul ei se află acum în carantină instituționalizatăfoto: arhivă personală
Cânăreața Alessia și fiul ei se află acum în carantină instituționalizatăfoto: arhivă personală

Solista Alessia și fiul ei în vârstă de doi ani și cinci luni, Alvin, se află în prezent într-un centru de carantină, după ce s-au întors din Marea Britanie. Vedeta a povestit modul în care a ajuns în carantină instituționalizată și cum au precedat medicii și autoritățile în cazul ei, plângându-se că nu a fost informată cum ar fi trebuit.

Alarmată că fiul ei nu mai mânca, Alessia a mers la medicul pediatru, de la care a aflat că va fi nevoită să meargă împreună cu cel mic în izolare. Nu acasă, ci într-un hotel ce deservește drept centru de carantină.

Alessia și fiul ei s-au întors cu mașina din Marea Britanie

Prinsă de pandemia de coronavirus în Marea Britanie alături de fiul ei, Alvin, Alessia a fost nevoită să stea trei luni în Londra, acolo unde plecase să lucreze într-un studio muzical. Nu a putut pleca din capitala Angliei cu avionul, așa că a cumpărat o mașină și a venit în țară la volan. Înainte de a pleca la drum, solista a făcut teste Covid-19 pentru ea și copilul de 2 ani și 5 luni, care au ieșit negative, și s-a gândit că poate veni acasă fără probleme.

După ce a trecut granița, Alessia și Alvin au mers acasă, însă băiețelul începuse să nu mai mănânce, așa că au dat fuga la doctor, dar acolo s-au trezit cu alte porbleme.

"La vamă nu ni s-a spus că, dacă avem vreo urgență medicală, trebuie să sunăm la 112. Eu știam regulile din Londra, nu mi-a trecut prin cap că trebuie să fac toate lucrurile astea. În 1 iunie ne-am programat la medicul pediatru și ne-am dus cu bună știință. Nu luasem contact cu nimeni, am mers cu mașina personală. Doamna doctor ne-a întrebat când am venit, iar când a auzit, ne-a băgat într-o cameră de izolare în care încap doar două scaune de copil mic, ne-a ținut acolo trei ore, a urlat continuu la noi, copilul a fost foarte traumatizat, noaptea tresărea în somn. Nu înțelegea de ce urlau doamna doctor și doamna asistentă. Ele au sunat la 112, au venit trei polițiști, am așteptat ambulanța de la DSP, a venit în trei ore, care ne-a adus aici obligat-forțat (la hotelul folosit drept centru de carantină - n.r.)", a povestit Alessia la Showbiz Report, la Antena Stars.

Alessia a luat amendă pentru că a părăsit domiciliul pentru a-și duce fiul la medic
Alessia a luat amendă pentru că a părăsit domiciliul pentru a-și duce fiul la medic

Micuțul Alessiei refuză să mănânce și acum, după cinci zile. Ba mai mult, are de făcut și câteva analize, iar mama lui a luat contact, prin e-mail și telefon, cu cei de la DSP, în speranța că va putea rezolva cazul fiului ei.

Alessia se plânge de curățenia din centrul de carantină

"Am luat și amendă 1.000 de lei pentru că am părăsit domiciliul, plătesc și carantina. Pe jos am găsit fire de păr de la cine a stat înainte, iar prosoapele se schimbă la cinci zile. Le spăl în fiecare și le atârn pe bară. În condițiile în care trebuie să plătesc, ar trebui să vină cineva să îmi schimbe lenjeriile zilnic și să aspire", a mai mărturisit cântăreața.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg