Cântăreaţa Alya, protejata lui Miron Cozma, a ajuns femeie de serviciu la hotel

Ultima actualizare:

    Miron Cozma și Alya
Miron Cozma și Alya

În plină pandemie, multe vedete au rămas blocate peste hotare şi nevoite să se descurce cum au putut. După Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, blocaţi în Bali, o altă solistă a rămas blocată în Scoţia, iniţal, iar apoi în Marea Briatnie, unde a fost nevoită să lucreze ca să se întreţină. Este vorba despre Alya (33 de ani), care a plecat din ţară la începutul anului pentru nişte cursuri de specializare.

Cântăreaţa care într-o vreme a ieşit la evenimente cu Luceafărul Huilei, Miron Cozma, a plecat în Scoţia la începutul anului, la un curs de specializare, fără să-i treacă prin cap că pandemia de coronavirus o va împiedica să se întoarcă în ţară în următoarele 3 luni. “Situaţia a luat amploare şi am fost nevoită să închiriez ceva, pentru că nu puteam să plec din Scoţia. Am stat câteva săptămâni într-un orăşel, am ajutat locatarii dintr-un bloc unde am fost distribuită. Am ajutat şi am făcut curăţenie la ei. I-am ajutat cât am putut şi am făcut cumpărături pentru cei care aveau nevoie. Apoi am plecat în Marea Britanie, am reuşit să ajung pe undeva pe lângă Londra. Am trecut prin multe, sunt praf emoţional, pentru că prin ce am trecut eu sper să nu mai fi trecut nimeni. M-au ajutat din ţară mama şi o prietenă foarte bună, care mi-au trimis bani, pentru că ai mei se terminaseră. Am găsit un hotel în care să stau, însă cum banii erau pe terminate am început să lucrez pentru ei, să fac curat, să spăl vase. Este un mare haos în continuare şi nu ştiu când mă voi întoarce, sper să o fac cât mai repede, sper să înceapă zborurile din iunie, pentru că altfel mai stau blocată aici”, ne-a mărturisit solista, în culmea disperării.

Din păcate, în ultimele zile a avut probleme şi cu telefonul şi abia mai poate lua legătura cu cei dragi de acasă. Dar solista nu disperă şi speră să ajungă cât mai repede în ţară la familie şi la prieteni.


    Tânăra a rămas blocată în Scoţia, apoi în Marea Britanie, din cauza anulării zborurilor
Tânăra a rămas blocată în Scoţia, apoi în Marea Britanie, din cauza anulării zborurilor

Alya a devenit cunoscută în 2016 cu hitul “Sexy Mama” care s-a bucurat de succes internaţional. Apoi, a revenit în forţă pe scena muzicii româneşti cu un cover inspirat după o melodie populară. Tânăra era îndrăgostită de muzica populară încă din copilărie, când îi cânta bunica. Ea a ales să se inspire din folclor şi din muzica unor interpreţi populari, iar prima melodie pe care a transformată-o în cover a fost „Din bucata mea de pâine”, interpretată de regretata Ionela Prodan.

Tânăra a rămas blocată în Scoţia, apoi în Marea Britanie, din cauza anulării zborurilor
Tânăra a rămas blocată în Scoţia, apoi în Marea Britanie, din cauza anulării zborurilor

«Mi-am luat ţeapă de la Miron Cozma»

Miron Cozma (65 de ani) şi solista Alya au ţinut prima pagină a ziarelor multă vreme, când au povestit că plănuiesc să filmeze un videoclip. N-a fost să fie aşa, însă întâlnirile dintre ei nu s-au oprit: au început să iasă la evenimente mondene împreună şi să-şi facă planuri, mai ales de afaceri. “Luceafărul huilei” i-a devenit un fel de impresar: găsea evenimente, petreceri sau concerte unde Alya să cânte cu colegii de trupă. Lucrurile au mers binişor până de Revelionul din 2017, când fata a rămas cu buza umflată, cu bagajele şi cu trupa de băieţi în aeroport. „Sunt foarte supărată pe Miron Cozma pentru că mi-a dat ţeapă şi am pierdut evenimentele de Revelion, atât din Franţa, cât şi din România”, ne-a declarat, în exclusivitate, Alya.

Citește și:

Cum a transformat Alya piesa “Din bucata mea de pâine”, a Ionelei Prodan

O cântăreață celebră de la noi: «Mi-am luat ţeapă de la Miron Cozma»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net